Tiket dana (petak, 08.11.2019)

tiket dana

Posle evropskih utakmica vraćamo se klupskim takmičenjima. Uskoro nam predstoji nova pauza zbog obaveza nacionalnih timova, pa je predstojeći vikend lepa prilika da se dođe do dobitka.

Varegem – Anderleht – GG @ 1.57 u Bet365

Belgijanci su stigli do 15. kola, a njega će otvoriti utakmica između Varegema i Anderlehta. Ne tako davno ovo bi bio derbi kola, a sada su obe ekipe slabije plasirane od očekivanja. Za domaćina se to i ne može tvrditi, Varegem je trenutno peti sa 22 boda i nastojaće da ostane među šest prvoplasiranih timova i, nakon 30. kola, takmičenje nastavi u Plej ofu. Što se Anderlehta tiče, ništa nije po planu. Belgijski velikan je najavljivao povratak u sam vrh tabele, posle očajne prošle sezone, ali je ovu započeo još slabije. Malo su se popravili u nekoliko prethodnih kola, ali su još daleko od Plej ofa, a izostatan istog bio bi prava katastrofa, pošto bi ponovo ostali bez plasmana u Evropu. Varegem je imao seriju od osam utakmica bez poraza, da bi u poslednja četiri kola imao po dve pobede i dva poraza. Na drugoj strani Anderleht je bez neusoeha u prethodnih šest kola, sa tri pobede i tri remija. Obe ekipe igraće na pobedu, a u takvoj igri možemo da očekujemo golove. Naš predlog je gol-gol sa koeficijentom 1.57 u kladionici Bet365.

Viborg – Naestved – 1 @ 1.39 u 1xbet

Viborg je na drugom mestu na tabeli, a njihove ambicije su šampionske, odnosno da sa prve pozicije uđu u dansku elitu. Čelnu poziciju prepustili su ekipi Vejlea u prošlom kolu, kada su doživeli poraz od Kogea. Sada dočekuju Naestved koji igra ispod svih očekivanja. Gosti su u prošloj sezoni zamalo uspeli da se plasiraju u Prvu ligu, ali nisu uspeli. Svi su očekivali da se to dogodi ove, ali je očigledno da se to neće desiti. Dobro bi po njih bilo i da ostanu u ovom rangu, pošto su trenutno tek na pretposlednjem 11. mestu, koje nosi ispadanje u niži rang. Ovo je drugi međusobni meč ove dve ekipe u aktuelnoj sezoni, prvi je odigran pre petanestak dana, a Viborg je slavio kao gost 3:1. Naestved je pobedio samo jednom u poslednjih osam kola, pa ne treba očekivati senzaciju protiv Viborga. Slobodno odigrajte jedinicu, a koeficijent u kladionici 1xbet iznosi 1.39.

Dinamo Drezden – Vehen – 1 @ 1.96 u Meridianbet

Gosti iz Vizbadena nisu se dobro snašli na početku svoje premijerne sezone u nemačkoj Cvajti. Svi su već otpisali Vehen, računajući da će se ekspresno vratiti među trećeligaše. Ali, kako je vreme odmicalo, Vehen je igao sve bolje, a prekretnica je bila pobeda nad Štutgartom u gostima. Pre tog meča zabeležili su prvi trijumf u Cvajti, pobedivši Osnabrik, pa su sa šest bodova stekli neophodno samopouzdanje. Nakon dve pobede usledio je niz od tri uzastopna remija, pa su vezali pet utakmica bez poraza i “fenjer” prepustili svom današnjem rivalu, Dinamu iz Drezdena. Što se “žuto-crnih” iz Drezdena tiče, situacija je postala zabrinjavajuća. Dinamo je vezao pet uzastopnih poraza u Cvajti i potonuo je na dno tabele. U tom intervalu imali su jedan relativno dobar izlet u Berlin, gde su u drugom kolu DFB Kupa igrali sa bundeligašem Hertom i poraženi su tek nakon penala. Njih su na toj utakmici pratili navijači, čak 25 hiljada najvatrenijih otišlo je u prestonicu da bodri svoje ljubimce. To je završena priča, ali problemi u prvenstvu ostaju. Dinamo je doveden pred zid, mora da pobedi Vehen ili će biti velikih problema u klubu. Zato i smatramo da treba očekivati jedinicu, a koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.96.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 4.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.