Tiket dana (ponedeljak, 11.11.2019)

tiket dana

Za sve kladioce dolaze tmurni dani. Srećom, bar je vreme lepo za ovo doba godine. Danas je na repertoaru nekoliko utakmica, a naredna dva dana, do nastavka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, biće još slabija ponuda. Da mi, ipak, pokušamo ponovo da budemo dobitni.

Herogejt – Portsmut – 2,T22+ @ 1.89 u Meridianbet

Poslednja utakmica ove runde FA Kupa u kojoj petoligaš Herogejt dočekuje ekipu iz treče lige Portsmut. Gosti su nekadašnji premijerligaši, ali su imali veliki pad, koji je najzad zaustavljen i sad igraju u Ligi 1. Trenutno su u sredini tabele, ali im je cilj da se bar domognu Plej ofa, kao i prošle sezone. tada nisu bili uspešni, pošto ih je još u polufinalu zaustavio Sanderlend. Bez poraza su na poslednje četiri utakmice u Ligi 1, ali to u Kup takmičenju ne mora ništa da znači. Domaćin igra u Konferenciji, u odličnoj je formi, mada je poslednji meč, protiv Istlija, izguio. Pre toga vezali su devet utakmica bez poraza, uz čak šest pobeda, pa su se na tabeli popeli na sedmo mesto. Videćemo da li mogu da se iz amaterskog ranga presele među profesionalce već posle ove sezone. Ovde je dva ranga razlike, i smatramo da bi to trebala da bude ključna prednost gostiju. Uz trijumf Portsmuta predviđamo i da će oni dati dva gola. Za kombinaciju 2,T22+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.89.

Minster – Braunšvajg – 3+ @ 1.88 u 1xbet

U poslednjoj utakmici 15. kola nemačke Treće lige, Minster dočekuje Ajntraht iz Braunšvajga. Gosti su favoriti u ovom duelu, mada ni oni nisu u nekoj spektakularnoj formi. Braunšvajg je prvi deo prošle sezone odigrao katastrofalno, svi su ga videli kao putnika u niži rang, ali su se oni u zimskoj pauzi prestrojili i odigrali odlično na proleće, pa su uspeli da opstanu u ovom rangu. Ovu sezonu su počeli mnogo ambicioznije, međutim, usledila je mala kriza, pa u poslednjih sedam utakmica imaju samo jednu pobedu. Još uvek su dobro plasirani, trenutno su peti, ali bi pobedom u Minsteru pretekli Halešer. Domaćin nikako da zabeleži pobedu, crni niz bez trijumfa traje već deset kola i njima bodovi očajnički trebaju. Napad im je bolji deo tima, pa poslednje četiri utakmice dali su osam golova, a i pored toga nisu nijednom pobedili. Zato vam predlažemo da odigrate na golove, obe ekipe pokušaće da pobede i igraće otvoreno. Naš predlog je 3+, a koeficijent u kladionici 1xbet iznosi 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 3.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.