Tiket dana (sreda, 13.11.2019)

tiket dana

Danas je baš teško sastaviti tiket. Ponuda je izuzetno siromašna, tu i tako igraju se neke utakmice, uglavnom u afričkim kvalifikacijama, dok će vanredno raditi i srpski drugoligaši, odnosno igra se kolo u Prvoj ligi Srbije.

Asane – Notoden – GG3+ @ 1.87 u Meridianbet

U baražu za popunu Druge lige Norveške sastaju se drugoplasirana ekipa Treće lige, ekipa Asane, i 14-plasirani tim Druge lige Notoden. Gosti dolaze sa željom da izbore dobar rezultat, koji bi im omogućio opstanak među drugoligašima, ali kako su igrali u poslednje vreme, kao da im se ne ostaje. Oni su svoj položaj ugroozili katastrofalnom serijom rezultata u finišu sezone, pošto nisu pobedili na poslednjih sedam utakmica. Mogli su sve to da ponište pobedom u poslednjem kolu i izbore direktan opstanak, ali su izgubili od Starta na svom terenu. Asane je osvojio drugo mesto u svojoj grupi Treće lige, a već je morao da prebrodi jedan krug baraža. U dve utakmice bili su bolji od Haldena, tako što su slavili i na svom terenu i u gostima. Prvi domaćin završnog baraža je Asane, dok se revanš igra kod Notodena 17. novembra. Gosti jesu favoriti za ukupnu pobedu, ali je Asane opasan na svom terenu. Odigrajte na golove, a predlog je GG3+ sa kvotom 1.87 u kladionici Meridianbet.

Trajal – Novi Pazar – 1 @ 2.22 u 1xbet

Igra se vanredno kolo u Prvoj ligi Srbije, koja je veoma izjednačena ove sezone. U vođstvu je Zlatibor sa bodom više od novajlije Grafičara, ali su u samo vrhu i Metalac, Kolubara, Bačka i još neke ekipe. Trajal i Novi Pazar nalaze se u sredini tabele, ali je i jednima i drugima cilj da budu u prvoj polovini i igraju u Plej ofu. Kruševljani su u prošlom kolu poraženi od Grafičara, a u ovoj sezoni su već dva puta menjali trenere. Očigledno rezultati nisu po planu, jer su “gumari” imali velike ambicije u prvenstvu. Novopazarci su u finansijskim problemima, auz to su i kažnjeni da na svom stadionu kar Jošanice igraju bez prisustva publike. U prošloj sezoni su okršaji ove dve ekipe bili veoma burni, čak i incidentni u pojedinim momentima, pa se velika tenzija očekuje i sada. Po nama, Trajal je bliži pobedi, jer su gosti na ivici štrajka, kako bar štampa prenosi. Trajal je mnogo opasniji kada igra na stadionu pod Bagdalom i verujemo da će slaviti. Za jedinicu u kladionici 1xbet dobijate koeficijent 2.22.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici 1xbet iznosi 4.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.