Tiket dana (utorak, 12.11.2019)

tiket dana

Sam pogled na današnju ponudu nas rastužuje. Ima tu nekih utakmica u engleskim Kupovima, ali tu ekipe igraju sa rezervnim timovima, pa je teško bilo šta prognozirati. Naravno, ne odustajemo ni danas, evo našeg predloga tiketa.

Džojvil – Hartlpul – GG3+ @ 2.23 u Meridianbet

Ovo je meč engleskog FA Kupa, a trebalo je da se igra za vikend. Odložen je zbog kiše, koja je dobro natopila teren Džojvila. Inače, ove ekipe su rivali u negleskoj Konferenciji, petom rangu takmičenja, a sastali su se pre mesec dana, kada je Hartlpul slavio kao domaćin sa 2:1. Na tabeli bolje stoji Džojvil, koji je na odličnom drugom mestu sa samo bodom zaostatka za vodećim Bromlijem, ali i utakmicom manje odigranom. Povratak u Ligu 2 za njih je prioritet, a poznato je da direktan plasman u viši rang ima samo prvoplasirana ekipa. Hartlpul je u donjem delu tabele posle 20. kola, nalaze se na 16. mestu, i eventulano bi, nekom serijom dobrih rezultata, stići do baraža. Ovo je ipak utakmica u Lupu, a tu trenutni plasman ne znači mnogo. Zato izbegnite konačan ishod i odigrajte na golove, kojih bi trebalo da bude bar tri i to na obe strane. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.23.

Anan – Brešin – 1/1 @ 2.50 u Bet365

U zaostaloj utakmici 10. kola škotske Lige 2 ekipa Anan Atletika dočekuje poslednjeplasirani Brešin. Nismo mnogo obraćali pažnju na škotske lige, ali nas je slaba ponuda primorala na analizu ovog para. Domaćin je prosečan tim, nalazi se u sredini tabele, ali u prethodna tri kola ima dve pobede. Na drugoj strani Brešin nije slavio od kraja septembra, a u prethodna dva kola je poražen, uz čak osam primljenih golova ukupno. Da ne dužimo, očekujemo pobedu Anana, čak i nešto ubedljiviju, koja bi trebalo da bude obezbeđena još u prvom poluvremenu. Predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 2.50 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 5.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.