Tiket dana (nedelja, 17.11.2019)

tiket dana

Mada je vikend, današnja ponuda u kladioničarskim listama nije bog zna kao bogata. Tako će biti još nekoliko dana, a u nedelju bar imamo mogućnost da izaberom nekoliko duela i stavimo ih u tiket.

Tranmer – Vajkomb – 2 @ 2.41 u 1xbet

Ove dve ekipe igraće tri puta za samo desetak dana. Već su se prošlog vikenda sastali u okviru FA Kupa, domaćin je bio isto bio Tranmer, a pošto je meč završen nerešenim rezultatom 2:2, očekuje ih ponovljena utakmica, u kojoj će domaćin biti Vajkomb, a na programu je 20. novembra. Između ta dva Kup okršaja, sastaju se i u prvenstvu, u okviru 18. kola Lige 1. Ovaj duel možda je i važniji, pošto se Vajkomb bori za plasman u Čempionšip, a Tranmer za opstanak u Ligi 1. Bar je sada takva situacija. Vajkomb je trenutno drugi, a ima isti broj bodova kao vodeći Ipsvič, mada ima i meč manje odigran. Vajkomb Vonderers igra dosta čvrsto u ovoj sezoni, potpuno drugačije od nekih ranijih sezona. U prethodna četiri kola na njihovim utakmicama palo je ukupno četiri gola. Tri puta su slavili sa po 1:0, protiv Šruzberija, Roterama i Sanderlenda, dok su sa Blekpulom igrali 1:1. Tranmer igra promenjivo, ima pobedu, poraz i remi, u tri poslednja kola, pa je trenutno tek na 19. mestu. Biće ovo neizvestan duel sa malo golova, ali smatramo da su gosti bliži pobedi. Za dvojku u kladionici 1xbet dobija se kvota 2.41.

Telstar – Go Ahed Igls – GG3+ @ 1.76 u Meridianbet

U derbiju 15. kola holandske druge lige Telstar dočekuje Go Ahed Iglse iz Deventera. Obe ekipe su u odličnoj formi, domaćin je bez poraza u poslednjih pet utakmica, dok gosti gorčinu neuspeha nisu okusili punih deset utakmica u prvenstvu. Međutim, nisu se pozicionirali u samom vrhu tabele, Go Ahed Iglsi su na sedmom, a Telstar je na devetom mestu. Deli ih samo jedan bod. Vodeći dvojac, Kambur i De Grafšap imaju po 30, pa će im trebati dosta pobeda i bodova u nizu, da bi uhvatili priključak sa njima. U prošlom kolu Telstar je sa mladim timom PSV-a u Ajndhovenu igrao 1:1, dok su Iglsi lako izašli na kraj sa poslednjeplasiranim Dordrehtom. Telstar je imao tri vezana poraza na svom terenu, ali je u poslednje dve utakmice upisao pobede. Obe ekipe su dosta efikasne, pa bi golova trebalo da bude i u njihovom međusobnom okršaju. Naš predlog je igra na gologe, kojih bi trebalo da bude bar tri, a očekujemo da se zanjišu mreže iza oba golmana. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.76.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 4.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.