Tiket dana (utorak, 19.11.2019)

tiket dana

Još dva dana i biće okončane kvalifikacije za Evropsk prvenstvo. Znaćemo 20 učesnika tog takmičenja, a preostala četiri dobićemo po završetku baraža Lige nacija u martu naredne godine.

Škotska – Kazahstan – 1 @ 1.53 u Bet365

Mada su ostali bez direktnog plasmana na Evropsko prvenstvo Škoti će to moći da urade preko baraža Lige nacija, pšto su bili pobednici jedne od grupa u Ligi C. Kazahstan to nije uspeo, bili su drugi u grupi sa Gruzijom, pa pošto ni Gruzijci nisu otišli na EP, oni neće ni u baraž. Škoti će sigurno biti motivisani u ovom meču, a osnovni razlog je ubedljiv poraz u Kazahstanu na startu kvalifikacija od 3:0, koji je umnogome odredio dalji tok ovog ciklusa. Već tada je navijačima ostrvske selekcije bilo jasno da od osvajanja jednog od prva dva mesta neće biti ništa, pogotovo u društvu Belgije i Rusije. Škotske navijače je frustriralo prošlo Evropsko prvenstvo u Francuskoj, na kome jedino oni, od svih selekcija sa Ostrva, nisu učestvovali. Bili su tamo i Engleska i Vels i obe Irske, samo su oni takmičenje gledali na televiziji. Ovaj meč biće prva proba za predstojeći baraž Škotske i verujemo da će biti uspešni. Predlažemo jedinicu sa koeficijentom 1.53 u kladionici Bet365.

Poljska – Slovenija – T12+ @ 1.83 u Meridianbet

Poljaci su postali majostri za kvalifikacije i bez problema ih prolaze. Posle Evropskog prvenstva i Mundijala, gledaćemo ih i na narednoj kontinentalnoj smotri fudbala 2020. godine. Plasman su overili odavno, posle odličnog starta, a u sredini ciklusa imali su i malo problema. U septembarskim kvalifikacijama, na dva meča, osvojili su samo bod. Prvo su izgubili u Sloveniji, a onda su remizirali sa Austrijom u Poljskoj. Na te dve utakmice nisu postigli ni gol. Ipak, u naredna tri meča upisali su sigurne pobede i, kao prvi u grupi, kvalifikovali se za EP. Slovenija je stigla do treće pozicije, ali to nije neka velika uteha. “Janezi” su svesno podmladili reprezentaciju, žrtvujući ovaj ciklus kvalifikacija. Poljska će proslaviti odlazak na EP, ali će želeti i da se revanšira Slovencima za jedini poraz u kvalifiakcijama, pa smatramo da su bliži trijumfu. Ono što nam izgleda izvesnije je igra domaćin daje dva gola, jer nema potrebe da se obraća previše pažnje na odbranu, a Poljaci imaju sjajne napadače, ko god bude n terenu Levandovski, Pjontek ili Milik, ne piše se dobro odbrani Slovenije. Za T12+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.83.

Donkaster – Vimbldon – 1 @ 1.72 u 1xbet

U ponovljenom meču engleskog FA KUpa sastaju se dve ekipe iz Lige 1. U prvoj utakmici, u kojoj je Vimbldon bio domaćin, rezultat je bio nerešen, pa će sada Donkaster igrati na svom terenu. Donkaster je mnogo bolje plasiran od Vimbldona, nalazi se u sredini tabele sa 23 osvojena boda iz 14 utakmica, dok je Vimbldon tek 21. sa 13 bodova, tik iznad zone ispadanja, uz čak tri utakmice više odigrane od svog rivala. Jasno je da je Donkaster favorit u ovom okršaju i da je bliži plasmanu u dalje u ovom izdanju najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu. Naredni rival boljeg iz ovog meča, biće pobednik okršaja Sanderlenda i Džilidžema, koji takođe igraju ponovljeni meč. Odigrajte jedinicu u duelu Donkastera i Vimbldona, a u kladionici 1xbet očekuje vas kvota 1.72.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 4.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.