Tip dana: Vels – Mađarska: Pobednik ovog meča ide na EVRO, remi ostavlja veliku šansu Slovacima!

U utorak su na programu mečevi poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će bito održano 2020. godine, a za vas smo ovog puta pripremili svakako najinteresantniji meč u kom će snage odmeriti selekcije Velsa i Mađarske.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Vels: Pobeda donosi EVRO!

Reprezentativci Velsa su dobro krenuli u ovim kvalifikacjama pošto su na svom terenu odigrali jedan dosta dobar meč i savladali Slovačku, koja je na papiru možda čak i kvalitetnija selekcija od Velšana. Ipak, nakon toga Garet Bejl i drugari dugo nisu mogli da pronađu sebe, a najbolji pokazatelj za to je što su doživeli dva vezana poraza i to prvo od Hrvatske u gostima, kada su ostavili solidan utisak, a nakon toga i na gostovanju kod Mađarske, kada je bilo 1:0. Već tada se činilo da će Velšani dosta teško uspeti da se plasiraju na Evropsko prvenstvo, pošto su posle tri odigrana kola bili na začelju tabele i u džepu imali samo tri osvojena boda.
Ipak, nakon toga su Velšani zaigrali dosta bolje, i vezali čak četiri meča bez poraza, zbog kojih i dalje imaju sve u svojim rukama, i za plasman na prvenstvo starog kontintenta im je potrebna pobeda u poslednjem kolu na svom terenu nad selekcijom Mađarske, što svakako neće biti nimalo lak zadatak.
U prošlom kolu je Vels ostvario jednu i te kako važnu pobedu na gostovanju kod Azerbejdžana koji je u meču pre tog na svom terenu uspeo da remizira sa Hrvatskom, koja je ne tako davno igrala u finalu Svetskog prvenstva, u kom su poraženi od Francuske.
Kada je domaći teren u pitanju, Velšani igraju dosta dobro i još uvek ne znaju za poraz, a do sada su ostvarili dve pobede i to protiv Slovačke, a onda i protiv Azerbejdžana, dok su u poslednjem meču koji su odigrali pred svojim navijačima remizirali protiv Hrvatske što je svakako veliki uspeh.

Mađarska: Mogu li Mađari do velikog uspeha?

Nema sumnje da svi navijači Mađarske fudbalske reprezentacije mogu da budu i te kako zadovoljni sa onim što njihovi fudbaleri pružaju u ovim kvalifikacijama. Naime, ova selekcija se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli svoje kvalifikacione grupe koje na kraju kvalifikacija donosi plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine. Ipak, sigurno je da Mađarima predstoji ozbiljno težak posao da sačuvaju tu drugu poziciju, pošto već u ovom kolu gostuju kod Velšana kojima pobeda donosi plasman na prvenstvo starog kontinenta.
Ova selekcija je do sada uspela da osvoji 12 bodova, i zanimljivo je da nisu nijednom remizirali, pošto su do sada ostvarili četiri pobede i tri poraza. Mađari su poznati kao selekcija koja dosta dobro igra pred svojim navijačima što su i pokazali već u prvom susretu koji su odigrali na svom terenu kada su savladali vicešampiona sveta Hrvatsku sa 2:1. Nakon toga je usledio poraz od Slovaka (1:2) koji bi na kraju možda mogao da košta ovu reprezentaciju i neigranja na Evropskom prvenstvu, jer ukoliko Slovačka savlada Azerbejdžan na svom terenu, što se na kraju krajeva i očekuje, a Vels i Mađarska remiziraju, onda će Slovaci dođi do plasmana na EP pošto imaju bolji međusobni skor od Mađara od kojih su bili bolji i na svom terenu, ali i na već pomenutom gostovanju.
U prošlom kolu su Mađari na svom terenu ostvarili jednu veoma važnu pobedu protiv Azerbejdžana kada je bilo 1:0, iako je ova selekcija propustila nekoliko neverovatnih šansi da ta pobeda bude i daleko ubedljivija. Pre toga je Mađarska doživela ubedljiv poraz na gostovanju kod Hrvatske kada je bilo 3:0.

Naš predlog

Ulog je plasman na Evropsko prvenstvo i nema sumnje da će i jedna i druga reprezentacija ići na trijumf u ovom susretu. Prednost ipak dajemo Velšanima koji važe za selekciju koja pruže izuzetno dobre partije na svom terenu, pa vam zbog toga predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Pričali smo da i jedna i druga selekcija nema izbora osim da ide na sva tri boda, pa smo zbog toga mišljenja da će ovo biti jedan susret sa velkim brojem golova i zbog toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.