Tiket dana (četvrtak, 28.11.2019)

tiket dana

Bliži se kraju i grupna faza Lige Evrope, ostala su još dva kola, a posle ovog biće dosta toga jasnije. Neke ekipe će overiti plasman u nokaut fazu, dok će neke izgubiti i teoretsku šansu da to ostvare. Ovo je naš predlog.

Astana – Mančester Junajted – 2 @ 1.90 u Bet365

Jasno je da će Solskjer većinu prvotimaca ostaviti u Mančesteru i neće ih voditi u daleki Kazahstan. Junajtedu je trenutno preče prvenstvo, pošto su sa dve pobede nad Partizanom rešili pitanje prolaska u narednu fazu. U nedelju su imali teško gostovanje u Šefildu, gde su sa “oštricama” igrali 3:3, posle mnogo preokreta. Verovatno će neko od mladih fudbalera, koji su se istakli u tom meču, igrati protiv Astane u Nur-Sultanu, a i to bi trebalo da bude dovoljno da se pobedi novi-stari šampion Kazahstana. Astana je ono glavno završila, uspeli su da odbrane šampionski pehar u trci sa Kairatom, pa će i narednog leta igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Da im Liga Evrope nije važna, videlo se u dva meča protiv AZ Alkmara, u kojima su primili 11 golova, a mogli su još toliko. Ne očekujemo zanimljiv meč, ali bi gosti trebalo da slve, makar minimalnim rezultatom. Predložićemo dvojku, mada još uvek ne znamo u kojem će sastavu “Crveni đavoli” istrčati na teren. Za dvojku u kladionici Bet365 dobija se kvota 1.90.

Lugano – FC Kopenhagen – 2 @ 2.55 u Meridianbet

Švajcarski tim nije kadar da prođe u nokaut fazu. U prva četiri kola Lugano je uspeo da osvoji dva boda, postigavši samo jedan gol. Na drugoj strani, odbrana im je je bolji deo tima, pa su tako primili samo tri gola. U prvom kolu takmičenja Kopenhagen je slavio sa 1:0, što se može ispostaviti kao presudan trijumf u pokušaju da prođu dalje. Lugano je na svom terenu igrao 0:0 sa Dinamom iz Kijeva, a isti ishod bio je sa švedskim Malmeom. Jedini gol Lugano je postigao u porazu od Malmea 2:1. FC Kopenhagen je ispao u kvalifikacijama za Ligu šampiona onim porazom od Zvezde posle onih čuvenih jedanaesteraca. Pomirili su se sa tim da moraju u slabije takmičenje, i sada žele da sačekaju proleće, pogotovo nakon nešto slabijih igara u domaćem prvenstvu, u kome mu je Mitjiland pobegao čak sedam bodova. U nedelju je Kopenhagen jedva pobedio Hobro, napravivši preokret u poslednjih deset minuta sa dva gola Sotirijua. Ovde su Danci favoriti, ali ne očekujemo goleadu. Možda samo jedan gol bude dovoljan za dvojku, koju vam predlažemo. U kladionici Meridianbet pobeda gostiju plaća se kvotom 2.55.

Arsenal – Ajntraht – 3+ @ 1.65 u 1xbet

Jedan bod dovoljan je “tobdžijama” da prođu u nokaut fazu a, kako sada stoje stvari, njima će i ove sezone uspeh u Ligi Evrope biti neophodan ako žele da se vrate u elitno evropsko takmičenje. Pod uspehom podrazumevamo da podignu pobednički pehar, pošto im prošlogodišnje učešće u finalu nije ništa značilo. Arsenal je naglo popustio u Premijer ligi, i sada je pao na osmo mesto. “Tobdžije” su vezale šest utakmica bez pobede, u svim takmičenjima, pa je i klupa treneru Unai Emeriju počela da se klima. Ajntraht takođe nije u formi, ni u Bundesligi, a ni u Ligi Evrope, gde je sakupio šest bodova, koliko i Standard iz Liježa. Pošto su ove dve ekipe prošlogodišnji učesnici polufinala, a malo je nedostajalo da podele megdan u finalu, pošto je Ajntraht izgubio na penale od Čelsija, ovo je derbi kola, ali sudeći po trenutnoj formi obe ekipe, daleko je od toga. U prvom meču Arsenal je bio ubedljiv u Frankfurtu, a sada ćemo izbeći konačan ishod i predložiti vam igru na golove. Trebalo bi da ih bude bar tri, a kvota za 3+ u kladionici 1xbet iznosi 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Bet365 iznosi 7.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.