Tiket dana (petak, 29.11.2019)

tiket dana

Tri dana posvećena evropskim kupovima su za nama, vraćamo se prvenstvenim okršajima, a ovaj petak je samo uvod u zanimljiv vikend. Ovo je naš predlog tiketa za danas.

Antverp – Mehelen – 1 @ 1.61 u 1xbet

Obe ekipe su u fantastičnoj formi, pa sudeći po poslednjom rezultatima očekuje nas derbi kola u Antverpenu. Domaći tim jje u prošloj sedmici odigrao dva meča sa Gentom, jedan zaostali od letos i jedan u redovnom kolu. Uspeo je Antverp da osvoji četiri boda u duelima sa snažnim rivalom i sada se na tabeli popeo na 4. mesto sa 28 bodova, samo dva manje od drugoplasiranog Standarda. Šta tek reći od Mehelenu, povratniku u belgijsku elitu. Ovaj tim ume da kiksira na svom terenu, ali je zato kao gost fantastičan. Mehelen je pobedio na četiri uzastopna gostovanja, a poslednji neuspeh na strani doživeo je još polovinom septembra na gostovanju Gentu. Sve se to odrazilo i na tabelu, a da nije bilo neplaniraih gubitaka bodova na svom terenu, bili bi i bolje plasirani od trenutnog šestog mesta. Samo jedan bod deli ove dve ekipe, ali smatramo da je Antverp ipak kvalitetniji rival i da će prekinutu seriju gostujućih pobeda Mehelena. Predlažemo jedinicu, a kvota u kladionici 1xbet iznosi 1.61.

Herenven – Vitese – T12+ @ 1.85 u Meridianbet

Domaći tim je izgubio u prošlom kolu na gostovanju u Ajndhovenu od PSV-a, ali je skupo prodao kožu. Poraz od 2:1 od “filipsovaca” prekinuo je niz Herenvena od sedam utakmica bez neuspeha. Ta dobra serija primakla ih je vrhu tabele i oni se sada nalaze na sedmom mestu sa 21 bodom. Na drugoj strani Vitese je u očajnoj formi, što se samo nastavilo u utakmici prethodnog kola protiv Spatre u Roterdamu, koju su izgubili sa 2:0. Nešto se događa sa ekipom koja je odlično počela prvenstvo, ali je u prethodnih mesec dana upisala četiri uzastopna poraza. Čak ni ti rivali, od kojih su gubili, nisu iz grupe najboljih holandskih timova. Kod kuće su ih pobeđivali Den Hag i Groningen, a gubili su i na gostovanjima kod Emena i, već pominjane, Sparte. Još uvek se drže u samom vrhu tabele, ali ako ovako nastave, brzo će se spustiti u sredinu. Sada je Vitese na deobi četvrtog do šestog mesta, ali bi ih Herenven mogao prestići, u slučaju trijumfa u ovom meču. Ko zna, možda Vitese proigra, ali nam je nekako najsigurnije igrati na to da će Herenven dati bar dva gola. Za igru T12+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.85.

Lingbi – Nordsjeland – 3+ @ 1.44 u Bet365

U duelu dve ekipe iz sredine tabele danskog prvenstva očekujemo sijaset golova. I povratnik u elitu, ekipa Lingbija, i Nordsjeland iz Faruma, žele da izbore plasman u Plej of, odnosno da po završetku 30. kola budu među šest najboljih ekipa. Trenutno nisu ni jedni ni drugi. Nordsjeland je sedmi, a Lingbi dva mesta niže. Ipak, bodovna razlika nije takva da bi ovaj njihov cilj bio neostvarljiv. Lingbi je na prethodbe dve utakmice primio pet golova, ali je osvojio četiri boda, pošto je postigao čak šest. Nordsjeland je u svom Farumu bio ubedljiv protiv Randersa, koga je ispratio sa tri lopte u mreži, usput sačuvajući svoju. Ovo je drugi puta da se sastaju u aktuelnoj sezoni, a meč u Farumu okončan je bez pobednika 1:1. Smatramo da će i sada biti golova na obe strane, ali smo sigurni da će ih ukupno biti bar tri. Za 3+ u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 1.44.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 4.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.