Tiket dana (subota, 30.11.2019)

tiket dana

Fudbalska prvenstva u Evrope polako ulaze u završnicu jesenjeg dela. Većina liga biće prekinuta oko novogodišnjih i božićnih praznika, a ostaće nam samo Englezi i Škoti. Zato je red da iskoristimo ove dane i još jednom pronađemo dobitni tiket.

Lil – Dižon – 1 @ 1.57 u Bet365

Vicešampion Francuske faktički je završio avanturu u Ligi šampiona. Nakon poraza od Ajaksa, u petom kolu, ostali su samo na jednom osvojenom bodu, bez ikakvih šansi da i na proleće igraju u nekom od kupova. Ipak, i samo učešće u evropskoj eliti veliki je iskorak za ovaj klub sa severa ove zemlje. Sve bi bilo u redu da Lil sve to nije platio lošim rezultatima u Ligi 1. Ovaj tim je u seriji od pet uzastopnih utakmica bez pobede, sa samo jednim remijem, računajući oba takmičenja. Opravdanje je težak raspored, pošto su se sastajali PSŽ-om i Marsejom u gostima, ali su bar Mec morali da pobede na svom terenu. Neverovatan je podatak da Lil ima samo jednu pobedu na poslednjih 11 utakmica u svim takmičenjima. Dižon je počeo da sakuplja bodove, bar na svom terenu, a uspeo je da na pleća baci i neprikosnoveni Pari Sen Žermen. Trenutno se Dižon drži iznad zone ispadanja, ali je na samoj granici. Vreme je da Lil upiše pobedu i krene ka vrhu tabele. Predlažemo jedinicu sa kvotom 1.57 u kladionici Bet365.

Totenhem – Bornmut – 1,3+ @ 1.88 u Meridianbet

Predstavio nam se neki novi Murinjo, bar sudeći po prve dve utakmice na klupi Totenhema. Na jednoj, u Premijer ligi, palo je pet golova, a u onoj u Ligi šampiona čak šest. Za Portuglaca je važilo da je trener koji više pažnje obraća na odbranu, pa se golovi retko viđaju na utakmicama njegovih timova, izuzetak je Real sa Ronaldom. Pogotovo je čudno da je Totenhem primio po dva gola od timova koji ne spadaju u evropski vrg, prvo od Vest Hema, a onda i od Olimpijakosa. Važno je da je obezbeđena nokaut faza Lige šampiona, ali da bi se i naredne godine igralo u njoj, neophodno je završiti među prve četiri ekipe u Premijer ligi a to, sudeći po sadašnjem izgledu tabele, neć biti nimalo lako. “Pevci” moraju da pobeđuju u seriji, a Bornmut bi trebalo da bude samo jedna karika tog lanca pobeda. “Trešnjice” su vezale dva poraza, oba rezultatom 2:1. Prvo su izgubili u Njukaslu, a onda i na svom “Din Kortu” od Vulverhemptona. Očekujemo pobedu domaćina, a trebalo bi da vidimo i dosta golova. Za kombinaciju 1,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.88.

Paderborn – Lajpcig – 2 @ 1.41 u 1xbet

Sekunde su delile Paderborn od najveće senzacije u dosadašnjem toku prvenstva Bundeslige. Vodio je Paderborn u Dortmundu 3:0, do 84. minuta bilo je 3:1, a onda je u 92. minutu usledilo izjednačenje. I remi na “Signal Iduna parku” je vredan uspeh, ali timu koji je na začelju tabele sa samo pet bodova, malo znači. Ipak, korist je višestruka, bar kada je u pitanju samopouzdanje i vera u mogućnost ostvarenja cilja, a to je opstanak u eliti. Da im neće biti lako, neće, ali moraju da pokušaju. Sada im u goste stiže još jedan veliki favorit, ekipa RB Lajpciga. “Bikovi” u meč ulaze posle meča Lige šampiona sa Benfikom u kome su mogli da obezbede nokaut fazu, a jedna su uspeli da dođu do boda, postigavši golove u 90. i 96. minutu. Bod im ne znači mnogo, jer će morati da ostanu neporaženi u Lionu u poslednjem kolu. Bez obzira na loše izdanje protiv Portugalaca, Lajpcig je veliki favorit na gostovanju u Paderbornu i ne sumnjamo da će upisati nove bodove i ostati u samom vrhu tabele, gde se trenutno nalaze na drugom mestu. Za dvojku u kladionici 1xbet kvota je 1.41.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 1xbet iznosi 4.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.