Tip dana: Kaljari – Sampdorija: Mogu li “Sardi” do nove pobede protiv zahuktale Sampe?

Poslednji meč 14. kola italijanske Serije A nam donosi duel koji će biti odigran na Sardiniji, gde će Kaljari koji važi za jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone dočekati jedno od najneprijatnijih iznenađenja u ovom šammpionatu, ekipu Sampdorije.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Kaljari: Fantastične partije ekipe iz Sardinije!

Nema sumnje da su fudbaleri Kaljarija svakako najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, ali se mora priznati da to ne čudi previše pošto su čelni ljudi ovog kluba potpuno zaokrenuli transfer politiku tokom leta. Naime, Kaljari je zadržao sve svoje najbitnije fudbalere, ali je i doveo nekoliko zvučnih igrača, od kojih svakako moramo posebno izdvojiti Radžu Naingolana, koji je srce i duša tima iz Kaljarija. Ne treba zaboraviti na dolaske Simeonea, Nandeza i Olsena, ali je svima jasno da je popularni “nindža” alfa i omega Kaljarija.
U dosadašnjem toku sezone izabranici Rolanda Marana su ostvarili čak sedam pobeda, četiri remija i samo dva poraza.
Situacija bi bila još i bolja da su fudbaleri Kaljarija slavili na gostovanju u prošlom kolu kod Lećea kada je bilo 2:2, iako su izabranici Rolanda Marana vodili sve do desetak minuta pred kraja susreta, ali su onda dozvolili sebi da prime dva jeftina gola, i ostanu bez tri boda koja su imali u džepu.
Pre toga su “Sardi” ostvarili tri vezane pobede od kojih je ona poslednja bila baš ubedljiva kada su na svom terenu sa 5:2 savladali Fiorentinu, što je po mnogim mišljenima bila najbolja partija Kaljarija u ovoj sezoni, kojih je ruku na srce bilo baš puno.

Sampdorija: Klaudio Ranijeri je preporodio Đenovljane!

Niko nije očekivao da će Sampdorija ovoliko loše igrati ove sezone, ali je situacija trenutno takva da se ova ekipa nalazi tek na sedamnaestom mestu na tabeli, ali je to još i dobro, pošto su Đenovljani većim delom šampionata bili na začelju tabele. Sve se nekako promenilo na bolje od kako je na klupu ovog kluba seo legendarni Klaudio Ranijeri koji je uspeo da preporodi Đenovljane. Od kako je italijanski stručnjak preuzeo Sampu, ova ekipa je doživela samo jedan poraz i to na gostovanju kod Bolonje kada je bilo 2:1, dok su u preostalim mečevima bez poraza, i to pošto su čak tri puta remizirali, ali i ostvarili dve pobede. Poslednji od ta dva trijumfa se desio u poslednjem kolu kada je Sampdorija na svom terenu posle preokreta savladala Udineze sa 2:1, i tako produžila svoju seriju na četiri meča bez poraza.
Pre toga su izabranici Klaudija Ranijerija remizirali na svom terenu protiv Atalante, što je svakako jedan dosta dobar rezultat pošto ekipa iz Bergama igra odlično i ove sezone. Pre toga je Sampa ostvarila jednu veoma važnu pobedu na gostovanju kod SPAL-a, do koje su došli golom u poslednjim trenucima utakmice, a čini se da je upravo taj pogodak i pokrenuo ovu ekipu, što se odrazilo na sledeće mečeve koje Sampdorija nije izgubila.
Kada su u pitanju međusobni mečevi protiv Kaljarija, Đenovljani na šest poslednjih mečeva ne znaju za poraz.

Naš predlog

Izabranici Rolanda Marana igraju fantastično ove sezone, a njegova ekipa je poznata po tome što pogotovo dobre partije pružaju na domaćem terenu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.25. Takođe, pominjali smo da Sampdorija igra dosta dobro po tradiciji protiv Kaljarija, pa vam zato predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.83. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ovih igara i da odigrate 1&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 4.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.