Tiket dana (ponedeljak, 02.12.2019)

tiket dana

I juče smo imali pun pogodak, tiket je bio dobitan. Ovaj ponedeljak se ne može pohvaliti nekom posebnom ponudom, ali za nas, pasionirane kladioce, za tiket uvek ima dovoljno materijala.

Preston – Vest Brom – 2 @ 2.30 u 1xbet

Poslednja utakmica 19. kola engleskog Čempionšipa donosi nam derbi meč, koji u Prestonu igraju istoimeni klub i Vest Bromvič Albion. Gosti su u mnogo boljoj formi, posle serije od osam utakmica, u kojima su pobedili šest puta a dva puta remizirali, vratili su se na čelo tabele. Tim iz Birmingema je u seriji od četiri uzastopne pobede, dve na strani protiv Hala i Stouka, i poslednje dve na svom stadionu protiv Šefilda i Bristola. Domaćin je u prethodnih desetak dana upropastio sve što je dobro uradio u prethodnom periodu. Preston je vezao dva poraza U Derbiju i Halu, a nije uspe da postigne ni gol. Posebno je ubedljiv i iznenađujuć bio poraz od “tigrova”, kada su u srredu izgubili sa 4:0. VBA je favorit, ali obratite pažnju na podatak da Preston još u ovom prvenstvu nije izgubio na svom “Dipdejlu”, već je samo dva puta remizira, uz sve ostale pobede. Koliko god bio vruć domaći teren u Prestonu, VBA je kvalitetniji, pa očekujemo da nastavi seriju pobeda. Za dvojku u kladionici 1xbet dobijate kvotu 2.30.

Braunšvajg – Cvikau – GG3+ @ 2.19 u Meridianbet

Domaći Ajntraht iz Braunšvajga je bolje plasiran, ali smo sigurni da su očekivali više od prvog dela sezone. Četvrto mesto nije loš plasman, ali je vodeći Duizburg pobegao šest bodova. Ipak, važno je znati da i drugo mesto donosi plasman u Cvajtu, a to jeste konačni cilj ovog tima, koji je nekada, krajem prošlog veka, bio i bundesligaš. Cvikau nema takve ambicije, i njima će opstanak među trećeligašima biti dovoljan. Sada su u zlatnoj sredini, učinak je solidan, po 6 pobeda i poraza, uz 4 remija, zadovoljavaju sve u klubu koji je u trećoj ligi tek drugu sezonu. Cvikau je na poslednje dve utakmice postigao šest golova, a toliko je i primio, dok je dosta golova, bilo i na mečevima Braunšvajga. Zato je naš prvi predlog igra na golove, kojih bi trebalo da bude bar tri, i to na obe strane. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.19.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.