Tiket dana (četvrtak, 05.12.2019)

tiket dana

Današnja ponude ne može se meriti sa jučerašnjom, a ni sa sutrašnjom. Ali slaba ponuda nikad nas nije omela da sastavimo tiket, pa neće ni sada. Ovo je naš predlog.

Muskron – Anderleht – 2 @ 2.14 u Meridianbet

Muskron je bolje plasiran od Andrelehta i to je dovoljno da slabiji pratioci belgijskog fudbala ostanu zapanjeni tom činjenicom. Međutim, velikan iz Brisela poslednje dve godine ne liči na tim koji je žario i palio fudbalom u ovoj zemlji, a nekada i u Evropi. Prošle sezone Anderleht nije uspeo da se domogne Evrpe, pa su mnogi pomislili da će se napraviti restart i da će tim iz Brisela krenuti svim silama ka tituli. Za trenera je postavljen Vensan Kompani, koji samo što je okončao karijeru u Sitiju, ali je brzo smenjen i ostao je “samo” fudbaler. Anderleh je u nedelju doživeo novi poraz u prvenstvu, poraženi su od Ostendea 3:2 i sva je prilika da neće izboriti ni plasman u Plej of. Kup im ostaje kao jedina šansa da nekako uđu u evropske kupove, ali je ovo tek utakmica osmine finala. Muskron je na osmom mestu, izgubio je od Klub Briža minimalnim rezultatom i sada je na osmom mestu. Mogu li oni do Plej ofa teško je reći, ali bi im plasman među prvih šest, ako ništa drugo, obezbedio opstanak u eliti. Smatramo da Anderleht mora jednom da krene i da će mnogo pažnje posvetiti Kupu, kao jedinoj šansi da dođu do nekog trofeja. Predlažemo vam dvojku, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 2.14.

Vitorul – Astra – GG @ 1.93 u 1xbet

U derbiju rumunskog prvenstva, u prvoj utakmici 19. kola, sastaju se drugoplasirani i trećeplasirani tim. Domaćin iz Konstance je treći, ima 32 boda, ali i utakmicu manje odigranu od Astre koja je mesto iznad, sa dva boda više. U vođstvu je aktuelni šampion Kluž sa 35. Vitorul je imao nešto lakši raspored od Astre u poslednjih nekoliko kola, ali to nije na najbolji način iskoristio. Izgubio je od Dinama u Bukureštu, a remizirao sa ekipom Hermanštata. Za to vreme Astra je u seriji od šest pobeda, pa se ne bismo složili sa kladionicama koje smatraju domaćina favoritom u ovom meču. Istina, Vitorul bi trijumfom bio izjednačen na čelu tabele sa Klužom, ali bi astra bila sama na vrhu, ako pobedi, mada sa utakmicom više. Uglavnom, biće ovo neizvestan meč, a golova bi trebalo da bude na obe strane. Predlažmo igru gol-gol, a koeficijent za GG u kladionici 1xbet iznosi 1.93.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 1xbet iznosi 4.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.