Tiket dana (utorak, 10.12.2019)

tiket dana

Očekuje nas poslednje kolo grupne faze Lige šampiona, a na programu je nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva od kojih zavisi ko će u nokaut fazu. Igraće se i vanredno kolo engleskog Čempionšipa, kao i ponovljene utakmice FA Kupa. Sasvim zadovoljavajuća ponuda.

Dortmund – Slavija – 1,3+ @ 1.74 u Meridianbet

Nažalost po Borusiju, oni ne odlučuju samo o svojoj sudbini. Naravno trijumf nad Slavijom im je neophodan, ali im je potrebno da Barselona ne izgubi na “Meaci” od Intera. Da se ne radi o poslednjem kolu, i da Barselona već nije obezbedila prvo mesto u grupi, ta pobeda Intera bila bi pod velikim znakom pitanja, ovako je motiv Katalonca vrlo problematičan. Šta je tu je, “milioneri” moraju da gledaju sebe, proleće u Ligi Evrope im je sigurno, ali je njihova želja značajnije takmičenje. Oni i Inter imaju po sedam bodova pred poslednje kola, ali su italijani bolji u međusobnom skoru, pobedli su u Milanu sa 2:0, a izgubili u Dortmundu 3:2. Slavija završava evropsku epizodu, do narednog leta, ali mogu da budu zadovoljni onim što su prikazali, posebno u okršajima sa Barselonom i Interom u Milanu. Ko zna, možda Česi i iznenade na “Signal Iduna parku”, posebno ako u Milanu sve krene na vodecu Intera, ali se mi odlučujemo na kombinaciju jedinice i bar tri gola na meču. Za 1,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.74.

Notingem Forest – Midlzboro – 1 @ 1.89 u 1xbet

“Šumari” su zacrtali cilj, a on kaže, plasman u Premijer ligu. Ipak, ovo je Čempionšip, najjača druga liga na svetu, i ovde ne važe nikakva pravila. Nekadašnji šampion Evrope predugo već tavori u ovom rangu i navijači očekuju iskorak u ovoj sezoni. Ovogodišnje prvenstvo je vrlo izjednačeno, ali su se u nekoliko prethodnih kola na vrhu izdvojili Vest Bromvič Alibion i Lids. Od trećeg mesta, na kome je Fulam, pa sve do 11. na kome je Blekburn, razlika je samo pet bodova. Ukoliko tim iz Birmingema i Jorkširci prvi preseku vrpcu, sve ostale ekipe, a među njima i Notingem, boriće se za ulazak u baraž i to treće mesto koje vodi u elitu. No, još je rano za takve kalkulacije. Tek je 20. kolo, nismo još ni na polovini takmičenja. U prošlom kolu “šumari” su igrali nerešeno sa Milvolom 2:2 u Londonu, a kolo pre toga izgubili su u Notingemu od Kardifa. Midlzboro je u donjem delu tabele, a velike probleme imaju kada gostuju. Od početka sezone nisu pobedili nijednom na strani, četiri puta su remizirali, a pet utakmica izgubili. U prošlom kolu su minimalnim rezultatom pobedili Čarlton na svom stadionu. Ovde je pobeda domaćih izvesna, pa vam predlažemo jedinicu sa kvotom 1.89 u kladionici 1xbet.

Napoli – Genk – 1/1 @ 1.53 u Bet365

Kroz velike probleme prolazi Napoli u ovoj sezoni, bar kada je Serija A u pitanju. Od napada na titulu su se odavno oprostili, a sva je prilika da će i učešće u Ligi šampiona ostati samo san. Zato im je veoma važno da ove sezone prođu u nokaut fazu, kad to već nisu uradii prošle. Sve je na njihovoj strani, sami odlučuju os vojoj sudbini i pobeda nad Genkom obezbedila bi im bar drugo mesto u grupi. Mogu da budu i prvi, ukoliko Liverpul ne pobedi u Salcburgu, što bi im potencijano donelo lakšeg protivnika u osmini finala. Ipak, najvažnije je pobediti Genk i prekinuti niz od devet utakmica bez pobede u svim takmičenjima. Gosti su se odavno oprostili od Evrope, osvojili su samo jedan bod u prvih pet kola, upravo protiv Napolija na svom terenu. Ne ide im najbolje ni u belgijskoj Župile ligi, trenutno su tek na osmom mestu, pa pokupšavaju da se domognu Plej ofa, odnosno bar šestog mesta. Ne verujemo da će Napoli propustiti ovakav zicer, već da će pitanje pobednika biti rešeno već posle prvih 45 minuta. Zato vam predlažemo prelaz 1/1 sa koeficijentom 1.53 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 5.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.