Tiket dana (petak, 13.12.2019)

tiket dana

Još dva vikenda biće dosta utakmica na meniju, a onda slede praznici, kada će na repertoaru, uglavnom, biti Englezi i Škoti. Pokušaćemo da iskoristimo ovo što nam je sada ponuđeno. Petak je samo uvod u prave ispite koji nas očekuju u subotu i nedelju.

Herenven – Viljem II – GG3+ @ 1.88 u Meridianbet

Redvno kolo holandske Eredivizije otvara utakmica između Herenvena i Viljema II iz Tilburga. Gosti su napravili nekoliko fantastičnih rezultata u ovom prvenstvu, a trijumf nad šampionom Ajaksom u prošlom kolu i to na stadionu “Johan Krojf” u Amsterdamu, prava je senzacija. Ne ttreba zaboraviti da su pre manje od mesec dana slavili i protiv PSV-a u Tilburgu, pa trenutno četvrto mesto na tabeli ne treba da nas iznenađuje. U prethodna četiri kola Viljem je osvojio 10 bodova, a samo jedan manje osvojili su njihovi rivali, ekipa Herenvena. Oni imaju tri pobede i jedan poraz, a na poslednje dve utakmice postigli su po tri gola. Herenven je na petom mestu, pa se ovo može nazvati i derbijem. Ko voli hazard može pokušati sa igrom na veliki broj golova, a mi smo se odlučili na sigurniju varijantu. Golova će biti bar tri, a trešće se mreže iza oba golmana. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.88.

Visla – Pogon – 2 @ 2.00 u Bet365

Velikan iz Krakova proživljava najteže dane od svog osnivanja. Visla je na zaćelju poljske Ekstraklase, a svetlo na kraju dugog tunela se ne nazire. Sada dočekuju Pogon iz Šćećina, a mi smo i dalje tvrdoglavi i igramo utakmice u kojima se sastaju prvi i poslednji. Da, tačno je, Pogon je lider prvenstva, ima isti broj bodova kao i Legija, ali i nešto bolju gol razliku. Pogon je pet kola bez poraza, imaju tri pobede i dva remija, a prošle sedmice su minimalnim rezultatom pobedili šampiona Pjast iz Gljivica. Visla je naređala deset uzastopnih poraza, što se ne pamti kada je ovaj tim u pitanju. Veliki finansijski problemi iz prošlesezonenadovezali su se na igračke, i nismo optimisti kada je sudbina tima iz Krakova u pitanju. Imaće priliku da se kroz Plej aut domognu opstanka, ali imaju samo 11 bodova i podhitno moraju da “porave” bodovni saldo. U prvoom delu prvenstva Pogon je slavio u Šćećinu sa 1:0, a verujemo da će biti uspešniji i u Krakovu. Predlažemo dvojku, a koeficijent u kladionici Bet365 iznosi tačno 2.00.

Lorijan – Okser – 1 @ 1.76 u 1xbet

Domaćin je izgleda rešio da se vrati u elitu. Lorijan je već dve sezone u Ligi 2, i izgleda da mu je dosadilo. Posle 17 odigranih kola nalaze se na čelu tabele, a iza sebe imaju seriju od šest utakmica na kojima su slaviili. Četiri su odigrane u prvenstvu, a dve u Kupu. Liga 2 je izuzetno naporno i izjednačeno takmičeje, pa je svaki bod veoma bitan. To što su trenutno prvi, ne znači da uskoro ne bi moglo da se promeni. Zato im je meč protiv Oksera veoma važan. Gosti nisu pobedili na sedam uzastopnih kola, ali nisu nadigrani ni u jednom meču. Doživeli su u tom intervalu tri poraza, a četiri puta su igrali nerešeno. Okser se nalazi na solidnom 13. mestu, ali je bodovno bliži dnu, nego gornjem delu tabele. Apsolutni favorit je domaćin, pa vam predlažemo jedinicu. Kvota u kladionici 1xbet iznosi 1.76.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici 1xbet iznosi 6.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.