Tiket dana (utorak, 17.12.2019)

tiket dana

Nemci će raditi vanredno u utorak i sredu, a na programu su i mečevi u kupovima u nekim ligama, sasvim dovoljno za sastavljanje tiketa.

Rems – Monpelje – 0-2 @ 1.50 u Bet365

Domaćin ima na golu fantastičnog Predraga Rajkovića, pa je Rems klub koji je primio najmanje golova u francuskoj Ligi 1. Samo devet puta je poklekla odbrana ove ekipe, pa je logično da su odlično plasirani na tabeli. Rems je trenutno na petom mestu, a ima i utakmicu manje odigranu. Solidan je i njihov rival ekipa Monpeljea, koja se nalazi na 12. mestu sa samo tri boda manje. Ipak, stanje u Ligi 1 sada nije u prvom planu, pošto je ovo meč osmine finala Liga kupa Francuske. Obe ekipe su pobedile protivnike iz nižih liga u prethodnom kolu, Rems tim Burž Peronasa, a Monpelje Nansi. Pobednik ovog takmičenja igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope narednog leta. Trofej brani Strazbur. Kao uvek kada igra Rems, očekujemo malo golova. Za 0- 2 gola u kladionici Bet365 dobija se koeficijent 1.50.

Dortmund – Lajpcig – GG3+ @ 1.69 u Meridianbet

Veliki derbi Bundeslige igra se na “Signal Iduna parku”. Bolji iz ovog okršaja mogao bi da ponese nezvaničnu titulu jesenjeg prvaka, a trenutno je tome bliži Lajpcig. “Bikovi” su lideri na tabeli posle pobede u Dizeldorfu i poraza Menhengladbaha u Volfsburgu. Borusija iz Dortmunda je treća, sa četiri boda zaostatka za Lajpcigom, pa bi trijumfom stigli na samo bod minusa. To bi odgovaralo i Menhengladbahu, koji bi mogao da se vrati na vrh, ali i Bajernu i Šalkeu, koji vrebaju iz prikrajka. Uglavnom, odavno Bundesliga nije bila ovako zanimljiva. Čak je i kvalitet povećan, pa će tri ekipe igrati u osmini finala Lige šampiona, uz ove dve tu je i Bajern. U prošlom kolu i jedni i drugi su bili ubedljivi kao gosti, Lajpcig je dao tri gola u Dizeldorfu, a Dortmund Četiri u Majncu. Posle Bajerna ove dve ekipe su najefikasnije u ligi, pa očekujemo da to potvrde i u međusobnom duelu. Ne vidimo način da ne padnu bar tri gola, a bće ih na obe strane. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 1.69 u kladionici Meridiabet.

Varegem – Šarlroa – GG @ 1.54 u 1xbet

U meču četvrtfinala belgijskog Kupa sastaju se dve ekipe u sjajnoj formi. Domaći Varegem je pobedio na četiriod poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima, dok je Šarlroa bez poraza već deset utakmica, računajući sva takmičenja. Čak se i na tabeli nalaze jedni do drugih, nešto je bolji Šarlroa koji je peti i ima četiri boda više od šestoplasiranog Varegema. Obe ekipe žele plasman u Plej of, ali su blizu i završnice u Kupu. Pošto se igra samo jedan meč, bolji iz ovog duela plasiraće se u polufinale. Do kraja godine Varegem u prvenstvu dva puta gostuje u Brižu, prvo igra sa Serkl Brižom, a onda i sa liderom Klub Brižom. Na drugoj strani, do pauze, Šarlroa će gostovati Muskronu i dočekati Ostende. Ovde je najlogičnije da vidimo golove na obe strane, pa je naš predlog igra gol-gol. Ako upišete u tiket GG u kladionici 1xbet očekuje vas koeficijent 1.54.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici 1xbet iznosi 3.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.