Tiket dana (petak, 20.12.2019)

tiket dana

Pred nama je poslednji vikend u 2019. godinu u kome će ponuda biti sasvim zadovoljavajuća. Već od narednog ostaće nam samo Englezi, sve dok se na teren ne vrate Španci, Italijani i ostali.

Nirnberg – Dinamo Drezden – 3+ @ 1.61 u Meridianbet

Ove dve ekipe su verovatno zaboravile kad su poslednji put pobedile. Nirnberg je to učinio u Hanoveru, poslednjeg dana septembra, dok je Dinamo slavio skorije, pre pet kola u Drezdenu protiv Vehena. Sigurno da i jedni i drugi što pre žele da zaborave ovu jesen, a posebno se to odnosi na Nirnberg koji je prošle sezone igrao u Bundesligi. Sada su na 16. mestu sa samo 16 osvojenih bodova iz 17 utakmica, a slast pobede nisu osetili na devet uzastopnih mečeva. Od povratka u elitu nema ništa, pa će prvi zadatak na proleće, pošto je ovo meč poslednjeg kola u 2019. godini, biti da što pre umaknu sa dna. Isto očekuje i ekipu iz Drezdena, s tim sa oni na poslednjem mestu sa tri boda manje od svog rivala. Navijači Dinama, poznati po svojoj violentnsti, imaju sve manje strpljenja, mada pružaju veliku podršku svojim ljubimcima. Nema sumnje da će zimska pauza biti mnogo toplija za pobednika ovog meča, a ko će to biti, teško je pretpostaviti. Verujemo da će pasti bar tri gola, pa je to tip koji vam predlažemo. Za 3+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.61.

Pogon – Korona – 1 @ 1.63 u 1xbet

Poraz u Krakovu od Visle, u prošlom kolu, dobro je uzdrmao ekipu Pogona. Bili su lideri na tabeli, a gostovali su timu koji je imao deset uzastopnih poraza u prvenstvu. Ipak, Visla je slavila minimalnu pobedu, a Pogon je prepustio čelo tabele Legiji. U poslednjoj utakmici u 2019. godini u Šćećin dolazi Korona, a Pogon bi pobedom zaokružio odličnu polusezonu. Tim iz Kjelca slavio je u prošlom kolu protiv Krakovije, i učvrstio se na 14. mestu. Plasman u Plej of je daleko, ali Korona jedino želi da ostane u elitnoj seriji i naredne sezone. U jihovom prvom međusobnom duelu u ovom prvenstvu Pogon je slavio u Kjelceu sa 1:0, pa očekujemo da bude bolji i na svom terenu. Predlažemo da odigrate jedinicu na meču u Šćećinu, za pobedu Pogona u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 1.63.

Ajndhoven – NEC – 3+ @ 1.53 u Bet365

Ove dve ekipe ne mogu biti zadovoljne rezultatima u prvoj polovini prvenstva Druge lige Holandije. Gosti iz Nijmegena su nešto bolji, nalaze se na 10. mestu sa 27 bodova, dok je domaćin 13. sa pet manje. Njihov cilj je da uđu u Plej of, pa da tada pokušaju nešto više da urade, kada je plasman u Erediviziju u pitanju. Međutim, sumnjamo da poseduju potreban kvalitet i da će se izboriti za mesto u eliti. Trenutno su u lošoj formi, obe ekipe su osvojile samo po bod u prethodne četiri utakmice, s tim da gosti imaju tri poraza u nizu. Ono što je važno znati, na svakom od tih mečeva palo je bar tri gola, pa ne sumnjamo da će i sada biti tako. Za 3+ u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 1.53.

Ukupan koeficijent na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 4.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.