Tip dana: PAOK – Atromitos: Može li domaćin da iskoristi kiks Olimpijakosa?

U ponedeljak je na programu poslednji meč 16. kola grčke Superlige u kom će snage odmeriti fudbaleri PAOK-a i Atromitosa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.

PAOK: Može li ekipa iz Soluna do prvog mesta?

Kada se sve sabere i oduzme nema sumnje da fudbaleri PAOK-a pružaju dosta dobre partije ove sezone i na pravom su putu da dođu do prvog mesta na tabeli, pošto je nešto ranije Olimpijakos poklekao na gostovanju kod Volosa u jednom meču u kom nije bilo previše šansi ali ni golova.
Nije tajna da je glavna ambicija PAOK-a za ovu sezonu odbrana šampionske titule do koje su bez većih problema i došli prošle sezone kada su bili dosta bolji od svojih najozbiljnijih konkurenata.
Na poslednjih pet susreta ekipa iz Soluna pruža dosta dobre partije i u tom periodu su ostvarili čak četiri trijumfa uz remi na gostovanju kod Olimijakosa koji je ovoj ekipi bez imalo sumnje najveći konkurent za titulu. U prošlom kolu je PAOK odigrao jedan izuzetno dobar meč na gostovanju kod Panionisa kada je bilo 0:2 što je jedan sjajan rezultat ako uzmemo u obzri da Panionis ume da bude dosta nezgodna ekipa na svom terenu. Pre toga je PAOK odigrao još jedan odličan meč na gostovanju kod Panetolikosa kada je bilo 0:3.

Atromitos: Glavni cilj je opstanak u ligi!

Fudbaleri Atromitosa pružaju promenljive partije u ovogodišnjem izdanju grčke Superlige, a tabela nam pokazuje da se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na devetom mestu na tabeli i za sada nemaju previše briga kada je u pitanju opstanak u društvu najboljih, pošto je to svakako primarni cilj.
U prošlom kolu je Atromitos na svom terenu odigrao jedan solidan meč, ali su i pored ogromnog broja šansi samo remizirali protiv Lamije, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Pre toga je Atromitos odigrao jedan od svojih najboljih mečeva ove sezone u kom su u potpunosti nadigrali ekipu AEL-a iz Larise kada je bilo 1:2. Generalno, Atromitos ima dosta problema u međusobnim okršajima protiv PAOK-a, a poslednji trijumf su ostvarili još pre tri godine kada je u jednom spektakularnom meču u Solunu bilo 3:4 za gostujuću ekipu.
Što se tiče forme Atromitosa na prethodnih nekoliko mečeva, sigurno je da je to dosta bolje nego na početku šampionata, pa su tako fudbaleri ove ekipe na poslednjih pet mečeva ostvarili dve pobede, dva remija i jedan poraz i to u duelu protiv Ksantija na gostovanju.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri PAOK.a zaista veliki favoriti u ovom meču. Ipak, mislimo da će biti i dosta golova pošto je ekipa iz Soluna poznata kao tim koji neguje napadači fudbal, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64. Takođe, mišljenja smo da će PAOK od prvog minuta krenuti silovito ka golu Atromitosa zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.