Tiket dana (ponedeljak, 23.12.2019)

tiket dana

Jučerašnji tiket bio je pun pogodak, a nadamo se da će i danas i pored mnogo siromašnije ponude, kakva će biti i naredna dva dana.

Konjaspor – Trabzon – 2 @ 2.56 u 1xbet

Turski šampionat nastavlja se neometano, pa će u narednim danima biti više predloga iz ovog prvenstva. U Konji domaći tim dočekuje Trabzon, ekipu koja je nastupala u grupnoj fazi Lige Evrope, ali se nije proslavila. Domaći tim je zaboravio kad je poslednji put pobedio. Bilo je to početkom oktobra, kada su savladali Kasimpašu u gostima. Kao domaćini, slavili su kolo ranije protiv Kajzerija. Pre ovog mečaKonjaspor je na 15. mestu, tik iznad crte koja deli zonu ispadanja i bodovi su im preko potrebni. Trabzon je razočarao u prošlom kolu kada je na svom terenu poražen od Denizlija, čime su prekinuli niz od četiri meča u kojima su osvojili 10 bodova. Još uvek su se zadržali u vrhu tabele, trenutno su 5. sa 26 bodova, ali ako odnesu ceo plen iz Konje popeće se na treću poziciju. Zato i verujemo u trijumf gostiju, a koeficijent za dvojku u kladionici 1xbet iznosi 2.56.

PAOK – Atromitos – 1/1 @ 1.81 u Meridianbet

Šampion Grčke, ekipa PAOK-a, imaže ove sezone žestoku konkurenciju u Olimpijakosu. Ova dva tima izdvojila su se na tabeli i nema sumnje da će jedna od njih osvojiti pobednički lovor. Solunski tim je prošle sezone, posle mnogo pokušaja, najzad došao do trona i želi da uspostavi dominaciju u zemlji Helena. To nikako neće biti lak posao, pogotovo od kada su se Pirejci konsolidovali. Olimpijakos je tokom jeseni imao i evropskih obaveza, dok PAOK nije, pa nam se čini da su solunski crno-beli propustili priliku da steknu bodovnu prednost. Sada na “Tumbu” dolazi Atromitos, tim koji se nalazi u sredini tabele, ali je poražen samo jednom u poslednjih pet kola. PAOK je odličan, još nije poražen u prvenstvu, a poslednje tri utakmice dobo je bez primljenog gola, uz sedam postignutih. Verujemo da će vezati i četvrtu, a da bi pojačali kvotu odigraćemo prelaz 1/1. za ovaj predlog u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.81.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 4.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.