Tip dana: LA Lakers vs LA Clippers, spektakl u “gradu anđela”!

LA

Svake godine kada je Božić u Americi u pitanju, NBA liga organizuje u ranijim terminima derbi mečeve. Nekoliko jako zanimljivih duela danas na programu, ali se jedan posebno ističe. Počinje u 02:00h i to je derbi Los Anđelesa, u kojem će Lejkersi biti domaćini! Lebron i Dejvis su bili pod znakom pitanja, ali s'obzirom da je Božićni meč u pitanju, zaigraće i preko svih problema koje imaju. Očekuje nas pravi spektakl u “gradu anđela”. Po mnogima, ovo može biti i finale zapadne konferencije ove sezone.

LA Lakers: Kada su oba superstara u sastavu, ovaj tim deluje nepobedivo.

Da li došlo vreme da se Lejkersi konačno vrate na staze stare slave? Dolaskom Lebrona Džejmsa prošle godine, mnogi navijači su mislili da je to to i da je jedino on nedostajao ovoj franšizi. Međutim, to nije bilo dovoljno i čelnici ovog kluba su morali da rade na dovođenju bar još jednog NBA superstara. Dogovor je pao sa Entonijem Dejvisom i bivši igrač Pelikana sada će nositi zlatni dres Los Anđeles Lejkersa. Pored njega roster su pojačali i Ejveri Bredli, kao i Dvajt Hauard koji će sa Megijom da čini pravi stub u reketu i retko ko će moći da prođe kroz njihovu zonu pod košem. Od Kajla Kuzme se očekuje da napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu i generalno ceo tim, pre svega da uđe u plejof, a potom i da se takmiči i bori za sam vrh celog NBA šampionata. 

LA Clippers: Šampionske ambicje Doka Riversa ove sezone sa Lenardom i Džordžom.

Jedna od ekipa koja ima šampionske ambicije. Doveli su dva zaista velika pojačanja i trener Dok Rivers zna šta treba uraditi da bi se došlo do titule. Kavaj Lenard kao šampion i MVP finala od prošle godine je pojačao ovaj tim i učinio ga samim tim kandidatom za prsten. Drugo pojačanje nije manje zvučno, jer se radi o Polu Džordžu. Igrač koji je napadačka mašina i koji može ove sezone da eksplodira u paru sa Lenardom. Ono što je jako bitno za ovaj tim jeste taj da imaju ogroman defanzivni potencijal. Patrik Beverli na poziciji jedan je “noćna mora“ svim protivničkim plejmejkerima. Ne treba zaboraviti i dva igrača koji mogu da naprave ogroman posao za Kliperse, a to su Lu Vilijams i Herel.

Naš predlog:

Sa ovog meča zaista možemo izdvojiti nekoliko predloga, jer je meč izuzetno atraktivan. Međutim, jedna se izdvaja. A to je: ukupan broj poena na meču veći od 219.5 i Meridianbet daje kvotu 1.72 za taj tip. Jednostavno, ovakvo praznično raspoloženje utiče na sve ekipe u ligi i redovno za Božić gledamo efikasne utakmice. Ove dve ekipe svakako mogu da nam priušte tako nešto. Predlog deluje potpuno izgledno i uzimamo ga sa sigurnošću.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.