Tiket dana (sreda, 25.12.2019)

tiket dana

Imamo dobitne tikete i u dva prethodna dana, znači da nas nije omela slaba ponuda. Danas je još jedan dan koji je mrzak kladiocima širom sveta. Osim afričkih i azijskih liga, na ponudi nemamo ama baš ništa drugo. Ko zna, možda nam se posreći još jednom kod ovih “egzotičnih” fudbalskih prvenstava.

ATK – Bengaluru – 2 @ 2.86 u 1xbet

U derbiju indijskog fudbalskog prvenstva sastaju se ATK iz grada Kolkate i Bengaluru, kako se sada zove grad Bangalor u južnom delu ove zemlje. Odigrano je tek devet kola, a ove dve ekipe su u samom vrhu. Gosti su drugi sa 16 bodova, dok su domaći mesto niže, sa bodom manje osvojenim. ATK je u nešto slabijoj formi u poslednje vreme, pa je u pet prethodnih rundi zabeležio samo jednu pobedu. Što se tiče Bengalurua, oni su u istom intervalu tri puta pobedili, a po jednom remizirali i izgubili. Na njihovim utakmica pada dosta golova, moglo bi i sada da bude tako, ali bi to mogao da bude i tvrd meč, uzimajući u obzir položaj na tabeli. Smatramo da su gosti u blagoj prednosti, pre svega zbog nešto bolje trenutne forme, pa ćemo vam predložiti da odigrate na pobedu Bengalurua. Za dvojku u kladionici 1xbet možete očekivati koeficijent 2.86.

Al Ain – Jedah – 1 @ 1.67 u Meridianbet

Vodeći tim prvenstva Saudijske Arabije, Al Ain, dočekuje Jedah, tim iz sredine tabele. Prvenstvo je stiglo do 18. kola, ali većina ekipa ima zaostale bar po utakmicu ili dve. Al Ain je odigrao 16 mečeva, a samo je jednom poražen. Pobedio je osam puta, dok je sedam mečeva okončao neređenim rezultatom. Moglo bi se reći da je Al Ain u maloj krizi, pošto je u poslednja tri meča slavio samo jednom, a dva puta remizirao. U ovom periodu izgubili su u Kupu još u šesnaestini finala. Gosti igraju u skladu sa mogućnostima, a rezultati nisu loši, zahvaljujući i tome što su četiri poslednja meča igrali na svom terenu. Gostovali su poslednji put još sredinom prošlog meseca. Jedah je u ovoj sezoni već tri puta slavio u gostima, ali ne verujemo da možđe da iznenadi Al Ain, pogotovo sada kada se domaći nalaze na prvom mestu. Zato je naš predlog jedinica, koju možete odigrati u kladionici Meridianbet sa koeficijentom 1.67.

Ukupni koeficijent na tiketu za sredu u kladionici Meridiabet iznosi 4.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.