Tiket dana (ponedeljak, 30.12.2019)

tiket dana

Za 2019. godinu je gotovo za dobrim izborom. Poslednja dva dana ponuda je slaba, ali je zato već prvog dana 2020. odlična. Da vidimo šta ćemo danas u tiket.

Hapoel Haifa – Beitar Jerusalim – 2 @ 1.83 u 1xbet

Ovo je utakmica izraelske lige u kojoj bivši šampion Beitar iz Jerusalima gostuje u Haifi kod domaćeg Hapoela. Gosti su bolji tim, a trenutno su na trećoj poziciji. Ipak, borba za titulu nije realna pošto je makabi iz Tel Aviva već na dvocifrenoj udaljenosti, a i njegov imenjak iz Haife je pobegao osam bodova. Ipak, Beitar ima kvalitetan sastav, a u poslednjih pet kola ima četiri pobede i jedan remi. Što se domaćina tiče, oni su vezali dva poraza, pa su na tabeli ostali na petom mestu, ali sa mnogo većim zaostatkom za timovima ispred njih. Hapoel je izrazito neefikasna ekipa koja jedva da postiže gol po meču. Zanimljiov je da su u prvom delu sezone slavili protiv beitara u Jelusalimu, tada je bilo 2:0 za njih, ali je ta utakmica igrana još u septembru, a od tada su se stvari promenile. Očekujemo pobedu gostiju, a kvota za dvojku u kladionici 1xbet iznosi 1.83.

Derbi Kaunti – Čarlton – x @ 3.65 u Meridianbet

Poslednja utakmica u Engleskoj u 2019. godini igraće se u derbiju. Domaći “ovnovi” dočekuju Čarlton Atletik, tim koji je u dobroj formi i u tri prethodna kola nije doživeo poraz. Čarlton je dva puta remizirao, pre nego što je u četvrtak pobedio Bristol Siti u Londonu sa 3:2. Za to vreme Derbi se muči, nikako da zabeleže trijumf, a poslednji put su slavili još pre sedam kola, u duelu sa Prestonom. Na tih sedam mečeva “ovnovi” su postigli samo tri gola, pa je neefikasnost glavni razlog neuspeha. Pre ovog kola ove dve ekipe bile su u donjem delu tabele, jedna do druge, s tim što je Čarlton osvojio bod više. Tim iz prestonice je postigao šest golova na tri poslednja meča, dok je domaćin toliko postigao na prezthodnih deset kola. U prvom delu sezone, pre više od dva meseca, Čarlton je ubedljivo slavio protiv Derbija, bilo je 3:0. Teško je reći ko je favorit u ovom meču. Domačinu gori pod nogama, ali je Čarlton popravio formu, pa nam se čini da je nerešeni rezultat najizvesniji ishod. Za x u kladionici Meridianbet kvota iznosi 3.65.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 6.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.