Tiket dana (utorak, 31.12.2019)

tiket dana

Poslednjeg dana u 2019. godini, ponuda je prava praznična. Utakmica gotovo da uopšte nema, ali smo se da za vas pronađemo nešto. Ko zna, možda neko na doček ode još raspoloženiji.

Esperansa – Kairouanaise – 1/1 @ 1.92 u 1xbet

Šampion Afrike igra po ubrzanom ritmu, pošto mora da nadoknadi veliki broj odloženih utakmica. Esperansa je propustila šest kola, što zbog obaveza u afričkoj Ligi šampiona, što zbog nastupa na Svetskom prvenstvu za klubove u Dohi. Za sada su odigrali samo sedam utakmica, ali su pokazali da ponovo neće imati dostojnog rivala na domaćoj sceni. Imaju šest pobeda i jedan remi, mada su imali mnogo problema pre nekoliko dana u duelu sa Metlauiem, koga su pobedili golom u 100. minutu za 2:1. U goste im stiže Kairouanaise, tim koji je u dobroj formi, pošto je u četiri prethodna kola slavio tri puta. Međutim, kvalitet ovog kluba je dalleko od Esperanse i oni jednostavno nemaju šta da traže na ovom gostovanju. Očekujemo sigurnu i ubedljivu pobedu domaćina, a naš predlog je prelaz 1/1. Za ovaj tip u kladionici 1xbet kvota iznosi 1.92.

Al Mojzel – Al Kavkab – 0-2 @ 1.93 u Meridianbet

Evo jedne utakmice iz prvnstva Saudijske Arabije. Al Mojzel je na poslednjem mestu na tabeli, ali je u prethodnom kolu zabeželio pobedu, tek ttreću u 17 odigranih kola. Pobeda protiv Najrana podigla je samopouzdanje timu i treba očekivati da će napasti i Al Kavkab, tim iz sredine tabele, ali koji nije u dobroj formi. Gosti nisu postigli ni gol na prethodna tri kola i očigledno da nešto ne štima u ovom klubu. Možda bi se moglo rizikovati sa jedinicom, ali nam se čini da je sigurnije odigrati na mali broj golova. Sumnjamo da će ih biti više od dva, a za predlog 0-2 gola u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.92.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici 1xbet iznosi 3.71.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.