Tip dana: Sacramento vs Los Angeles Clippers, Bogdan i Bjelica napadaju Kliperse u novogodišnjoj noći!

Sacramento

Noć kada se dočekuje nova godina uvek donese nekoliko vrhunskih mečeva. Ova godina se neće po tom pitanju razlikovati. Sakramento nije u najboljoj formi, a u novogodišnjoj noći dočekuju jednu od najboljih ekipa u ligi. Klipersi su u odličnoj formi i ovaj meč će to možda i pokazati. Bogdanović i Bjelica igraju promenljivo i možda je ovo noć kada će Sakramento pokazati neko bolje lice. Utakmica je na programu od 23h. Očekuje nas puna dvorana i pravi spektakl.

Sacramento: Nezadovoljstvo pojedinih igrača rezultuje nešto lošijim partijama.

Ekipa koju je dobrim delom oformio nekadašnji košarkaš Partizana, Lejkersa i Sakramenta, Vlade Divac. Badi Hild je igrač koji je dobio maksimalni ugovor i oko njega će se najviše graditi igra “kraljeva”. Pored njega, nekoliko igrača igraju bitnu ulogu u ovom rosteru. Bogdan Bogdanović i Diaron Foks čine sa Hildom taj udarni trio kada je spoljna linija u pitanju. Foks najviše doprinosi u napadu, kada je igra u tranziciji u pitanju. Sa druge strane Bogdan Bogdanović šutira na izuzetnom nivou ove sezone i donosi preko potrebnu širinu u napadu svojim saigračima. Harison Barns pokriva poziciju krila i jedan je od najkonstantnijih igrača u svojoj ekipi. Sakramento igra u jako brzom ritmu svoje mečeve, na veliki broj poseda i samim tim poena. Očekuje se borba za plejof ove sezone od “kraljeva”, jer su ispunili sve preduslove za tako nešto. Luk Volton je prvi trener i ima jako težak zadatak ispred sebe.

Los Angeles Clippers: Dovođenje Lenarda i Džordža znači borba za prsten!

Jedna od ekipa koja ima šampionske ambicije. Doveli su dva zaista velika pojačanja i trener Dok Rivers zna šta treba uraditi da bi se došlo do titule. Kavaj Lenard kao šampion i MVP finala od prošle godine je pojačao ovaj tim i učinio ga samim tim kandidatom za prsten. Drugo pojačanje nije manje zvučno, jer se radi o Polu Džordžu. Igrač koji je napadačka mašina i koji može ove sezone da eksplodira u paru sa Lenardom. Ono što je jako bitno za ovaj tim jeste taj da imaju ogroman defanzivni potencijal. Patrik Beverli na poziciji jedan je “noćna mora“ svim protivničkim plejmejkerima. Ne treba zaboraviti i dva igrača koji mogu da naprave ogroman posao za Kliperse, a to su Lu Vilijams i Herel. Upravo su igrači sa klupe ti koji prave veliku razliku i mogu da donesu titulu. To je ono što supertimove čini supertimova. Dobro su vođeni i mogu do samog kraja.

Naš predlog:

Meč koji donosi veliki broj mogućnosti kada su predlozi u pitanju. Mi smo izabrali sledeće: gost pobednik meča sa hendikepom (+5.5) i Meridianbet daje kvotu 1.71 za taj predlog. Gosti su kvalitetnija ekipa i tim koji je u trenutno boljoj formi. Očekujemo utakmicu na veliki broj poena, a Klipersi su pokazali da i u takvom režimu mogu do pobede. Smatramo da će Dok Rivers dobro pripremiti svoju ekipu za nezgodnog rivala kakav je Sakramento.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.