Tiket dana (četvrtak, 02.01.2020)

tiket dana

Za razliku od 1. januara ponuda drugog dana Nove godine je izuzetno slaba, ali će se polako popravljati u narednim danima. Ovako izgleda tiket za četvrtak.

Liverpul – Šefild Junajted – 1,0-3 @ 2.14 u Meridianbet

Lider je pobedio u 18 od 19 odigranih utakmica do sada u Premijer ligi, pa šta očekivati drugo u duelu sa novajlijom, nego još jedan trijumf. Ipak, treba reći da su “oštrice” sve iznenadile, posebno odličnim igrama na gostujućim terenima. Šefild Junajted je tek pre nekoliko dana prvi put izgubio van svog “Bramal Lejna” i to u Mančesteru protiv Sitija. Pre toga su na devet prethodnih gostovanja slavili tri puta, a šest puta odigrali nerešeno. Najrealnije je da Jorkširci dožive drugi poraz u kratkom periodu, ali ih, ako ništa drugo, u različitim godinama. Za Junajted je bitno da što je pre moguće obezbede status premijerligaša i za narednu sezonu, a verujemo da će u tome uspeti. Ne očekujemo goleadu na ovom meču, pa vam pored jedinice predlažemo i igru na manji broj golova, jer ne bi trebalo da ih bude više od tri. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Meridianbet dobijate kvotu 2.14.

Derbi Kaunti – Barnsli – 0-2 @ 2.08 u 1xbet

“Ovnovi” su uspeli da pobede Čarlton i bar malo poprave raspoloženje u dane praznika. Bio je to prvi trijumf Derbi Kauntija posle sedam sušnih kola, posle koga su se pomerili na 17. poziciju. Od vellikih planova, koji su uključivali ulazak u Premijer ligu, neće biti ništa, a sada je proklamovani cilj da se što pre obezbedi opstanak i uđe u mirnu završnicu prvenstva. Barnsli je počeo sezonu trijumfom nad Fulamom, ali su zatim upali u krizu i dugo bili poslednjeplasirani tim Čempionšipa. Izgleda da je kriza iza njih, mada su još uvek u zoni ispadanja. Barnsli je poražen samo jednom u poslednjih sedam kola, a nisu izgubili na prethodnih pet. Pred Novu godinu su gostovali u Velsu i izborili bod protiv Svonsija na “Libertiju”, bilo je 0:0. Nije ni Derbi tim koji postiže mnogo golova, pa nam se čini da će ovo biti tvrd meč, koji bi mogao da odluči jedan ili najviše dva pogotka. Naš predlog je igra 0-2 gola, a koeficijent u kladionici 1xbet iznosi 2.08.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 1xbet iznosi 4.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.