Tiket dana (petak, 03.01.2019)

tiket dana

Polako se popunjava kladioničarska lista, ali današnji petak nije preterano bogat ponudom. Srećom, vraćaju se Španci na terene, pa će nam oni biti u centru pažnje danas.

Valjadolid – Leganes – GG @ 2.45 u Meridianbet

Prvi meč na Iberijskom poluostrvu u 2020. godini odigraće Valjadolid i Leganes. Obe ekipe su na mini-pauzu otišle posle povoljnih rezultata, Valjadolid je remizirao sa favorizovanom Valensijom, dok je Leganes pobedio Espanjol sa 2:0. Inače, osti su znatno popravili formu, ali i rezultate u poslednje vreme, pa su godinu završili sa sedam bodova iz tri meča. Pre trijumfa nad Kataloncima uspeli su da pobede Seltu i donesu bod sa gostovanja Alavesu u Vitoriji. Valjadolid nije pobedio na prethodnih šest utakmica, ali je tri puta remizirao u poslednje četiri. Domaćin se ne ističe nekom efikasnošću, postigli su samo jedan gol u prethodnih šest utakmica i to taj protiv “slepih miševa”. Mada sve govori da bi ovo mogao biti meč bez pogodaka, verujemo da će neće biti tako i da će se mreže, na obe strane, zatresti bar po jednom. Za GG u kladionici Meridianbet dobijate kvotu 2.45.

Doksa – AEL Limasol – 2 @ 1.70 u 1xbet

Vraćaju se i Kiprani na terene, a na Ostrvu je prijatno igrati u januaru. U Nikoziji poslednjeplasirana Doksa dočekuje AEL, tim koji se nalazi na četvrtom mestu. Gosti će, gotovo sigurno, uspeti da izbore plasman u Plej of, a onda će pokušati da se domognu i plasmana u Evropu, što je i krajnji cilj ovog tima. U decembru je AEL igrao promenjivo, zabeležio je pobedu, poraz i remi, pa sa 22 boda zaostaje jedan bod za trećeplasiranim Apolonom. Što se domaćina tiiče, oni su sakupili samo sedam bodova i vodiće grčevitu borbu da izbegnu najgore. Doksa je pobedila samo jednom u dosadašnjem delu prvenstva, a na domaćem terenu još nije slavila. Verujemo da neće ni sad, šta više sigurni smo da će gosti odneti bodove u Limasol. Predlažemo vam dvojku, a koeficijent u kaldionici 1xbet iznosi 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 4.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.