Tiket dana (četvrtak, 09.01.2020)

tiket dana

Veoma slaba ponuda očekuje nas u četvrtak, bar kada je fudbal u pitanju, ali ko voli košarku i tenis, imaće dovoljno materijala. Ovo je naš tiket.

Torino – Đenova – 3+ @ 1.93 u Meridianbet

U prvoj utakmici osmine finala italijanskog Kupa, Torino doćekuje Đenovu. “Bikovi”se tek sada uključuju u ovo takmičenje, dok je Đenova već prebrodila jednu prepreku, oni su u šesnaestini finala sa 3:2 pobedili Askoli, člana Serije B. Torino je prethodnog vikenda napravio veliko iznenađenje u prvenstvu i slavio na “Olimpiku” protiv Rome. Dvostruki strelac u tom meču bio je Adrea beloti, najbolji strelac “bikova”. Đenova je takođe pobedila, i to posle serije od osam utakmica u kojima nisu trijumfovali. Đenova je savladala Sasuolo sa 2:1 i pomerila se sa poslednjeg mesta, ali je još u zoni ispadanja. Gostima je mnogo važnije da ostanu u ligi, dok im je Kup, rekli bismo, “poslednja rupa na svirali”. Ko zna, možda i Torino više razmišlja o prvenstvu i pokuša ponovo da izbori plasman u Evropu, pa ćemo preskočiti konačan ishod i predložiti vam igruna golove. Biće ih bar tri, a za 3+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.93.

Švedska – Moldavija – 1/1 @ 1.95 u Bet365

U prijateljskom meču, na neutralnom terenu u glavnom gradu Katara Dohi, sastaju se selekcije Švedske i Moldavije. “Tri krune” su uspešno prebrodile kvalifikacije za EURO i ovo im je prvi kontrolni meč pred to takmičenje. Posle Moldavije Šveđani će igrati i protiv tkz Kosova, tri dana kasnije, a već su zakazane provere i sa Rusijom i Finskom. Moldavija je imala veoma slab učinak u kvalifikacijama i totalni je autsajder i u ovom meču, iako će Švedska igrati bez najboljih fudbalera, koji su članovi evropskih ekipa, kojima je prvenstvo u toku. Šasu će uglavnom dobiti igrači iz domaćeg prvenstva, koje se nastavlja u martu. I pored te činjenice očekujemo da će Švedska slaviti u ovom meču, a nisku kvotu popravili smo prelazom 1/1. Za ovaj tip koeficijent u kladionici Bet365 iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Bet365 iznosi 3.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.