Tip dana: Monako – PSŽ: Može li domaćin ponovo da iznenadi bogate Parižane?

U sredu je na programu odloženi meč francuskog šampionata u kom će snage odmeriti Monako i PSŽ.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Monako: Stvari idu na bolje!

Fudbaleri Monaka ni ove sezone nisu na najbolji način startovali u francuskom šampionatu, ali je sigurno da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije. Naime, posle dvadesetog odigranog kola, ekipa iz kneževine se nalazi na osmom mestu uz samo četiri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Ren, a poznato je da to treće mesto i jeste primarni cilj Monaka pošto ono na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona.
U poslednje vreme Monako igra dosta dobro pa tako na pet poslednjih mečeva ne znaju za poraz a u tom periodu su ostvarili tri pobede i dva remija od kojih je poslednji bio u prošlom kolu kada su na gostovanju kod PSŽ-a remizirali u jednom fantastičnom meču koji je završen rezultatom 3:3, iako je ekipa iz kneževine u finišu mogla i do sva tri boda, što je sprečio sjajni Kejlor Navas.
Zanimljivo je da će ove dve ekipe ponovo odigrati međusobni duel već u sredu zbog toga što je meč prvobitno bio otkazan zbog loših vremenskih uslova u kneževini. Nema sumnje da svi navijači Monaka mogu da budu i te kako optimistični zbog činjenice da su njihovi fudbaleri pre samo tri dana odigrali jedan fantastičan meč na “Parku Prinčeva” u kom su vrlo lako mogli i do sva tri boda. Pre tog duela u Parizu, Monako je ostvario jednu veoma važnu pobedu na svom terenu protiv petoplasiranog Lila, a taj meč je završen rezultatom 5:1.
Generalno, ekipa iz kneževine igra dosta dobro na svom terenu a do sada su odigrali devet mečeva na kojima su ostvarili šest pobeda, jedan remi i dva poraza.

PSŽ: Mogu li Parižani do nove titule?

Već godinama unazad fudbaleri PSŽ-a bez većih problema dolaze do naslova prvaka u Francuskoj, ali isto tako, imaju velikih problema da dođu do završnice Lige šampiona. Posle dvadeset odigranih kola izabranici Tomasa Tuhela se nalaze na prvom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Marsej, ali i uz meč manje koji će odigrati na gostovanju kod Monaka.
Što se tiče najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, fudbaleri PSŽ-a su bez poraza došli do plasmana u nokaut fazu, ali tamo neće imati nimalo lak zadatak pošto ih očekuje duel protiv Borusije iz Dortmunda koja je takođe igrala sjajno u grupnoj fazi.
Što se francuskog šampionata tiče Parižani su do sada doživeli čak tri poraza, ali i pored toga drže lidersku poziciju na tabeli. Ipak, evidentno je da izabranici Tomasa Tuhela ne igraju toliko dobro u Ligi 1 kao što je to slučaj bio u prethodnih nekoliko sezona kada su bez većih problema već u ranoj fazi šampionata dolazili do ogromne prednosti koju najbliži pratioci nikako nisu mogli da stignu.
U prošlom kolu je PSŽ samo remizirao na svom terenu protiv odličnog Monaka, čime su još jednom potvrdili da ne briljiraju kao prethodnih sezona. Pre tog meča koji je odigran na “Parku Prinčeva” izabranici Tomasa Tuhela su slavili na svom terenu i protiv Amijena, a taj meč je završen rezultatom 4:1.

Naš predlog

Monako je nedavno pokazao da može i te kako dobro da odigra protiv prebogatih Parižana, pa je sigurno da će učiniti sve da to ponove i u novom okršaju sa PSŽ-om. Mišljenja smo da će opet ostati neporaženi pa vam iz tog razloga predlažemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.56. Takođe, ponovo bi ove dve ekipe mogle da odigraju jedan meč sa velikim brojem golova pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.29. Za kraj smo mišljenja da će biti golova na obe strane, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.