Tiket dana (utorak, 14.01.2020)

tiket dana

Ovog utorka najviše utakmica igraće se na Ostrvu. Pored nižih engleskih liga na programu su i ponovljeni mečevi FA Kupa. Kup će igrati i Italijani, Grci, Portugalci i Turci.

Totenhem – Midlzbro – 1/1 @ 1.72 u Meridianbet

Ekipa Totenhema je u velikim problemima. Sve su dalje od novog plasmana u Ligu šampiona, a već na četiri uzastopne utakmice nisu pobedili. U prvenstvu su remizirali sa Noričom, a poraženi su minimalnim rezultatom od Sautemptona i Liverpula. Ispada da dolazak Murinja nije ništa promenio nabolje, čak su “pevci” počeli da beleže i lošije rezultate. Na sve se nadovezala povreda najboljeg igrača Harija Kejna, koji je operisan i odsustvovaće sa terena bar do marta, pa ga neće biti ni u utakmicama osmine finala Lige šampiona protiv nemačkog Lajpciga. U prvom meču Totenhem nije uspeo da slavi protiv Midlzbroa u FA Kupu, pa će sada morati na popravni. Gosti mnogo više pažnje posvećuju takmičenju u Čempionšipu, gde su drastično popravili foormu, pa su u prethodnih pet kola od mogućih 15 osvojili 12 bodova. Da nisu primili gol od Derbija u sudijskoj nadoknadi u subotu, vezali bi pet pobeda, ovako meč sa “ovnovima” okončan je rezultatom 2:2. Totenhem mora da brzo reši ovaj meč i prebrine pitanje plasmana. Predlažemo prelaz 1/1 sa kvotom 1.72 u kladionici Bet365.

Linkoln – Bolton – 1 @ 1.63 u 1xbet

U zaostaloj utakmici 16. kola engleske Lige 1 Linkoln dočekuje otpisani Bolton. Gosti su bili na pragu gašenja, ali je ulazak kapitala jednog biznismena spasio Bolton koji je ostao da se takmiči u Ligi 1, ali je kažnjen oduzimanjem 12 bodova. Odmah je bilo jasno da Bolton ne može da zadrži status trećeligaša, ali će imati priliku da se kroz mečeve stabilizuju i sledeće sezone pokušaju da se vrate u ovaj rang. Bolton je čak imao jednu seriju dobrih rezultata, uspeo je da pobedi 4 puta, a još sedam utakmica je odigrao nerešeno. Međutim, sad imaju samo 7 bodova, čak 17 manje od prve ekipe iznad crte. Bolton je četiri utakmice bez pobede, posle dva remija upisali su dva poraza, prvo od Bartona, a onda i na gostovanju Ročdejlu. Linkoln igra odlično kao domaćin, na poslednjih pet utakmica na svom terenu zabeležili su četiri pobede i jedan remi. Očekujemo da će Linkoln slaviti u ovom odloženom meču i krenuti ka gornjem delu tabele. Koeficijent za jedinicu u kladionici 1xbet iznosi 1.63.

Sivaspor – Malatija – GG @ 1.66 u Meridianbet

Zanimljiva utakmica očekuje nas u okviru osmine finala turskog Kupa. Lider turskog prvenstva, ekipa Sive, dočekuje Malatijuspor, tim koji je biio hit prošle sezone i izborio je plasman u evropske kupove. U ovom takmičenju iznenađenja su česta i čak i nižerazredne ekipe umeju da iznenade turske velikane. Ovo je tek prva utakmica, uslediće i revanš u Malatiji, a verujemo da obe ekipe žele plasman u naredni krug, mada su to dodatne obaveze. Međutim, Sivaspor će pokušati da se održi u vrhu tabele, dobro im je išlo pre prvenstvene pauze i videćemo da li će uspeti da ponove onakva izdanja. Tu vidimo šansu Malatije u ovom dvomeču i mislimo da bi gosti mogli da načine iznenađenje i na gostovanju. Naš predlog je igra gol-gol, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.66.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici 1xbet iznosi 4.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.