Tip dana: Vulvs – Liverpul: Da li je došlo vreme za prvi poraz “redsa”?

Poslednji meč 24. kola engleske Premijer lige nam donosi duel između Vulverhemptona i Liverpula. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Vulvs: Sjajne partije i ove sezone!

Sada su svi sigurno da odlične partije Vulverhemptona od prošle sezone nisu slučajnost. Naime, ova ekipa i ove godine igra fantastično u Premijer ligi, a to svakako najbolje pokazuje i tabela koja nam govori da se ova ekipa posle 23. odigrana kola nalazi na sjajnom sedmom mestu na tabeli, uz podatak da bi eventualnim remijem ili još bolje pobedom u ovom susretu stigli do pozicije broj pet koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope, što se stidljivo pominje kao primarni cilj ove ekipe kada je ovaj šampionat u pitanju.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa igra promenljivo. U tom ciklusu su odigrali sjajan prvi meč i to pošto su na svom terenu u jednom spektakularnom susretu savladali favorizovani Mančester Siti sa 3:2. Ipak, nakon toga Vulverhempton nije odigrao baš najbolje u sledeća tri meča, pa su tako prvo doživeli poraze od Liverpula i Votforda, a onda i remizirali na svom terenu protiv Njukasla, kada je bilo 1:1.
Međutim, u prošlom kolu su Vulvsi odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod Sautemptona. Zanimljivo je da je domaća ekipa vodila u tom susretu sa 2:0, ali je onda usledio veliki preokret Vulverhemtpona koji je na kraju slavio u tom meču sa 2:3 i tako ostao u igri za plasman na mesto koje na kraju šampionata donosi plasman u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.

Liverpul: Sezona iz “snova”!

Prošle sezone je Liverpul potpuno zasluženo došao do trofeja u Ligi šampiona, a zanimljivo je da su se i u Premijer ligi do gotovo poslednjeg kola borili za naslov prvaka, ali su ipak na kraju poklekli, iako su u prvom delu šampionata imali veliku prednost u odnosu na Mančester Siti.
Ovoga puta je situacija znatno drugačija pa već sada slobodno možemo reći da su igrači Liverpula jednu ruku stavili na šampionski pehar pošto u ovom trenutku imaju čak 13 bodova viška u odnosu na Mančester Siti ali i dva meča manje.
Verovatno podatak i koji najbolje odslikava koliko dobro igraju fudbaleri Liverpula ove sezone je taj da je ova ekipa do sada ostvarila sve pobede, uz jedan jedini remi i to na gostovanju kod Mančester Junajteda kada je bilo nerešeno 1:1. Takođe, ne treba nikako zaboraviti ni da izabranici Jirgena Klopa nisu primili gol u Premijer ligi još od 4. decembra, što nam daje čak sedam vezanih mečeva bez primljenog gola što je zaista fantastičan podatak.
U prošlom kolu su “redsi” odigrali najveći derbi engleskog fudbala u kom su bez većih problema slavili na svom terenu protiv Mančester Junajteda a taj meč je završen rezultatom 2:0. To je bila ukupno 21 pobeda za Liverpul, ali i 12. pobeda na svom terenu gde su “redsi” maksimalni.

Naš predlog

Liverpul ima finu zalihu u odnosu na Mančester Siti i nema sumnje da će dota lakše nego što se očekivalo doći do titule šampiona Engleske, na koju čekaju baš dugo. Što se tiče Vulverhemtpona, ova ekipa pruža odlične partije ove sezone, a već su ovog puta pokazali da umeju da igraju protiv najjačih ekipa u Engleskoj kada su na svom terenu savladali Mančester Siti sa 3:2. Mišljenja smo da ako “redsi” mogu negde da izgube bodove, da bi to baš moglo da bude na gostovanju kod Vulverhemptona. Zbog svega toga vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.13. Takođe, smatramo da je konačno došlo vreme da izabranici Jirgena Klopa prime makar jedan gol posle više od mesec i po dana, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom D1+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.