Tiket dana (četvrtak, 23.01.2020)

tiket dana

Nešto slabija ponuda je u četvrtak, ali je to samo najava bogatog vikenda. Lepo bi bilo kad bismo obezbedili zaradu pred vikend. Ovo je naš predlog tiketa.

Breda – PSV – 2/2 @ 1.61 u Bet365

U osmini finala holandskog Kupa “filipsovci” gostuju kod drugoligaša Brede. Velikan iz Ajndhovena neće moći do titule, pa bi mu trofej Kupa baš “legao”. prošle sezone su rano ispali i to od drugoligaša RKC-a, pa će na gostovanju u Bredi sigurno biti oprezni. Domaćin je planirao povratak u elitu, ali su dosta zaostali u prvom delu sezone. U poslednje vreme igraju bolje, uzeli su sedam bodova u poslednja tri kola, ali i dalje zaostaju osam bodova za mladim timom Ajaksa, a sedam za Kamburom. PSV je tek četvrti u Erediviziji, a u prvom kolu nastavka sezone jedva su iščupali bod na gostovanju kod Venloa, golom u poslednjim sekundama. Očekujemo da PSV pobedi Bredu, a da bi kvota bila iole prihvatljiva, odlučili smo se za prelaz 2/2 sa koeficijentom 1.61 u kladionici Bet365.

Antverp – Kortrajk – 1/1,3+ @ 2.79 u Meridianbet

Ovo je prva utakmica polufinala belgijskog Kupa, a domaći Antverp je apsolutni favorit. Ovaj tim igra odlično u prvenstvu Belgije i poslednji put je poražen početkom novembra. Trenutno su na deobi drugog mesta sa Gentom, ali im vodeći Klub Briž beži čak 10 bodova. Ipak, čak i drugo mesto u Belgiji donosi kvalifikacije za Ligu šampiona, Klub Briž je uspeo ove sezone kao vicešampion da dođe do evropske elite, pa ko zna, možda se posreći i Antverpu, mada ovog leta nije ušao ni u grupnu fazu Lige Evrope, zaustavio ga je AZ Alkmar u poslednjem kolu. Kortrajk ima mnogo manje ambicije, pa bi mu plasman u finale Kupa bio ogroman uspeh. Oni su tek 12. na tabeli i neće moći ni do Plej ofa po završetku 30. kola. U prvenstvu su igrali jednom ove sezone, takođe u Antverpenu, a slavio je domaćin sa 3:1. U drugom polufinalu igraju Klub Briž i Varegem. Predlažemo prelaz 1/1 uz bar tri gola. Za kombinaciju 1/1,3+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.79.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Bet365 iznosi 4.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.