Tip dana: Breša – Milan: Mogu li “rosoneri” do novog trijumfa na teškom gostovanju?

Ovog vikenda je na programu 21. kolo italijanske Serije A, a premijerni meč ovog kola igra se u Breši gde će istoimena ekipa na svom stadionu dočekati Milan. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Breša: Cilj je opstanak u eliti!

Fudbaleri Breše su se prošle sezone nakon dosta godina pauze najzad vratili u Seriju A i to pošto su takmičenje u Seriji B završili na prvom mestu i njihov plasman u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala se nijednog trena nije dovodio u pitanje.
Nema sumnje da će glavna ambicija ovog simpatičnog kluba u povratničkoj sezoni u Seriji A biti opstanak u društvu najboljih, ali nema sumnje da će to biti i te kako težak zadatak pošto je ove godine konkurencija u Seriji A možda i nikad bolja.
Posle dvadeset odigranih kola fudbaleri Breše se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo 15 osvojenih bodova, što je zaista premalo ukoliko ova ekipa želi da i naredne sezone igra u Seriji A. Na poslednjih pet mečeva Breša ne zna za trijumf a u tom periodu su ostvarili dva remija i čak tri poraza. U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan izuzetno dobar meč na svom terenu protiv Kaljarija u kom su remizirali 2:2, a sigurno je da mogu da budu zadovoljni sa ovim rezultatom pošto je ekipa sa Sardinije propustila nekoliko izuzetno dobrih prilika, a uostalom i zbog činjenice da Kaljari igra sjajno ove sezone.
Meč je obeležio Mario Baloteli koji je ušao u igru u 74. minutu da bi već u 82. minutu dobio crveni karton i ostavio svoje drugare na cedilu, koji su ipak nekako u finišu susreta uspeli da sačuvaju svoju mrežu.

Milan: Ibra je preporodio “rosonere”!

Sigurno je da je cela prošla sezona za zaborav kada su fudbaleri Milana u pitanju, a svakako da isto to možemo reći i za prvi deo ove sezone, pošto je nažalost svih navijača milanskog giganta, ova ekipa jesenji deo šampionata završila u donjem delu tabele.
Ove zime se u klub vratio legendarni Zlatan Ibrahimović i kako sada stvari stoje deluje da bi njegov povratak mogao da preporodi izabranike Stefana Piolija. Naime, “rosoneri” su prvo na svom terenu remizirali sa Sampdorijom iako su u tom susretu propustili veliki broj prilika, da bi nakon toga vezali dva veoma važna trijumfa. Prvo su fudbaleri Milana slavili na jednom od najtežih gostovanja u ligi pošto su slavili protiv Kaljarija sa 0:2, da bi u prošlom kolu golom u poslednjim trenucima meča slavili na svom terenu protiv Udinezea. Bio je to jedan izuzetno dobar meč u kom su “zebre” iz Udina prve došle do vođstva u ranoj fazi meča, ali je Milan predvođen Rebićem došao do jednog veoma važnog trijumfa nakon kog su se “rosoneri” popeli na osmo mesto na tabeli što je već i te kako prihvatljivo. Ipak, ne treba zaboraviti da je glavni cilj Milana plasman u Ligu šampiona, ali je veoma diskutabilno može li ova ekipa do najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, pogotovu zbog načina na koji su igrali u prvom delu sezone, kada su “prosuli” baš dosta bodova.
Kada su u pitanju mečeve na strani, izabranici Stefana Piolija su do sada ostvarili pet trijumfa i pet poraza, a zanimljivo je da još uvek nemaju remi na strani.

Naš predlog

Fudbaleri Milana žele da nastave sa dobrim partijama, a sigurno je da bolju priliku od toga neće imati nego na gostovanju kod Breše koja se blago rečeno do sada ne snalazi u Seriji A. Naime, ova ekipa na svom terenu u deset odigranih mečeva ima samo jedan trijumf, dva remija i čak sedam poraza. To bi svakako mogao da iskoristi zahuktali Milan zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80. Sigurno je da bi ovo mogao da bude i jedan meč sa dosta golova, obzirom da je Breša od svih ekipa u Seriji A primila najviše golova na svom terenu, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.76. Za kraj, mišljenja smo da će “rosoneri” postići makar dva gola na ovom susretu, pa vam toplo predlažemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.