Tip dana: Granada – Valensija: Imaju li domaćini rešenje za “slepe miševe”?

U utorak je na programu meč četvrtfinala španskog Kupa Kralja u kom će Granada na svom terenu dočekati ekipu Valensije koja je u ozbiljnom naletu pošto pružaju fantastične partije u poslednje vreme.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Granada: Fenomenalan početak šampionata ali su i dalje ciljevi isti!

Fudbaleri Granade su fantastično startovali u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, ali je opšti utisak da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve slabije partije. Naime, ova simpatična ekipa se u ovom trenutku nalazi na sredini tabele, preciznije na desetom mestu, što jeste svakako dobar rezultat, ali ako uzmemo u obzir da je Granada u prvih nekoliko kola bila čak i na liderskoj poziciji na tabeli, slobodno možemo konstatovati da forma ove ekipe ide silaznom putanjom.
Na pet poslednjih mečeva Granada igra promenljivo, a u tom periodu su ostvarili dve pobede i tri poraza. U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan izuzetno dobar meč i na svom terenu savladali Espanjol koji je u ozbiljnom naletu. Ipak, pre toga je Granada doživela dva vezana poraza, ali se mora priznati ni da im raspored nije bio naklonjen, pošto su prvo poraženi na gostovanju kod Barse, iako su pružili dosta dobru partiju u tom susretu, da bi posle toga poklekli i u Andaluziji, na gostovanju kod Sevilje kada je bilo 2:0.
Što se tiče španskog Kupa Kralja, u osmini finala ovog takmičenja je Granada posle produžetaka eliminisali ekipu Badajoza, a taj meč je završen rezultatom 2:3, čime su zakazali duel sa Valensijom koja pruža odlične partije u poslednje vreme.

Valensija: “Slepi miševi” igraju sjajno u poslednje vreme!

Nekako smo navikli od fudbalera Valensije da dosta loše započinju sezonu, i to je bila praksa u prethodnih nekoliko godina. Međutim, kako vreme prolazi tako i ekipa sa “Mestalje” pruža sve bolje partije i po nepisanom pravilu dolazi do svog glavnog cilja, a to je svakako plasman u Ligu šampiona. Možda i najbolji primer za ovo što govorimo desio se prošle sezone kada su “slepi miševi” odigrali katastrofalno u prvom delu šampionata u kom su čak bili i u donjem delu tabele, da bi u drugom delu prvenstva zaigrali fantastično i potpuno zasluženo došli do četvrtog mesta i plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Naravno, ne treba zaboraviti da su “slepi miševi” došli i do trofeja u španskom Kupu Kralja i to nakon što su bez većih problema savladali ekipu Barselone u finalu.
Kada je ovaj šampionat u pitanju, Valensija se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli, a u poslednje vreme pružaju sjajne partije. Naime, nakon debakla na gostovanju kod Majorke, Valensija je vezala dva trijumfa, i to prvo na Mestalji protiv Barselone kada su dominirali od prvog do poslednjeg minuta i slavili sa 2:0. U prošlom kolu su “slepi miševi” ponovo dominirali čitavim tokom meča i slavili protiv Selte, a taj susret je završen rezultatom 1:0.
Nema nikakve sumnje da Valensija i ove godine ima velike ambicije u Kupu Kralja, i sigurno je da će ići na trijumf u meču protiv nimalo naivne ekipe Granade.

Naš predlog

Granada ne igra onoliko dobro kao što je to slučaj bio na početku šampionata, što bi svakako mogla da iskoristi Valensija koja pruža sjajne partije u poslednje vreme. Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.40. Treba očekivati i jedan meč sa velikim brojem golova što je i inače tradicija kada se sastaju ove dve ekipe, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.