Tip dana: Betis – Barselona: Da li će nam i ovaj meč doneti goleadu?

Poslednji meč 23. kola španske La Lige se igra u Andaluziji gde će fudbaleri Betisa dočekati Barselonu. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Betis: Ova ekipa može i mora bolje!

Od fudbalera Betisa smo sasvim sigurno u poslednjih nekoliko sezona navikli na poprilično promenljive partije, i uglavnom su Andalužani na kraju prvenstva završavali na sredini tabele. Po svemu sudeći, takav epilog bi mogao da bude i sada, iako ruku na srce do kraja šampionata ima baš još dosta da se igra.
Uprava Andalužana je pre početka šampionata pre svoje fudbalere postavila jasan cilj, a to je plasman u Ligu Evrope, od čega su u ovom trenutku fudbaleri Betisa udaljeni čak osam bodova. Ipak, ne treba zaboraviti da Andalužani po nepisanom pravilu pružaju dosta bolje partije u drugom delu šampionata pa je zaista sve moguće kada je u pitanju njihov plasman u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.
U ovom trenutku se Betis nalazi na 13. mestu na tabeli i u poslednje vreme ne igraju baš najbolje. Naime, ova ekipa je na pet poslednjih susreta ostvarila samo jednu pobedu uz po dva poraza i remija. U prošlom kolu su Andalužani odigrali jedan dobar meč na gostovanju kod Eibara koji je u naletu forme, i u kom nije bilo pobednika, pošto je na kraju bilo 1:1, iako je to bio rezultat već posle petnaest minuta. Do kraja su i jedna i druga ekipa imali dosta prilika za postizanje gola, ali nažalost, rezultat je ostao nepromenjen. Bio je to peti remi na trani Betisa, gde zaista igraju očajno ove sezone i do sada su upisali samo jedan trijumf. Ipak, kada su partije na domaćem terenu u pitanju, Andalužani su do sada ostvarili šest pobeda, dva remija i samo tri poraza. Posebno treba izdvojiti poslednju pobedu Betisa na domaćem terenu pošto su bez većih problema deklasirali Real Sosijedad sa 3:0, koji inače igra sjajno ove sezone.

Barselona: Nešto ne štima!

Od fudbalera Barselone smo u poslednjih nekoliko šampionata navikli da već u ovoj fazi šampionata uglavnom imaju veliku bodovnu prednost u odnosu na sve svoje rivale. Ipak, ovoga puta su stvari znatno drugačije pošto se Katalonci u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Real Madrid.
Izabranici Kikea Setjena pogotovu ne igraju dobro u poslednje vreme, pošto su na pet poslednjih mečeva ostvarili tri pobede, poraz i remi. Da stvari budu gore po ovu ekipu, Barsa je sredinom nedelje eliminisani i iz španskog Kupa Kralja, pošto je Bilbao došao do trijumfa i to golom u poslednjim sekundama meča.
Deluje da stvari nisu mnogo bolje po Katalonce ni od kako je Ernesto Valverde dobio otkaz. Ruku na srce, Barsa je u prošlom kolu slavila na svom terenu protiv Levantea, ali je opšti utisak da nisu briljirali ni na tom susretu, koji je završen rezultatom 2:1. Pre toga je Barsa doživela neprijatan poraz na gostovanju kod Valensije u kom su “slepi miševi” slavili sa 2:0, a utisak je da su na tom susretu mogli da postignu još nekoliko golova.
Što se tiče gostovanja, izabranici Kikea Setjena su do sada odigrali jedanaest mečeva na strani, i mora se priznati da su upravo gostovanja i najveći problem Barselone u ovom šampionatu, pošto su do sada zabeležili četiri trijumfa, tri remija i čak četiri poraza što je previše za ekipu koja želi da i ove godine dođe do naslova prvaka.
Takođe, treba napomenuti da Barsa nije slavila na tri poslednja meča na strani, a poslednji put su upisali tri boda još pre nešto više od dva meseca kada su slavili kod Atletika (0:1).

Naš predlog

Generalno, i jedni i drugi ne igraju onako kako se to očekivalo od njih pre početka šampionata. Ono što je veoma zanimljivo kada su ove dve ekipe u pitanju je da nam njihovi susreti po nepisanom pravilu donose veliki broj golova. Naime, na poslednja četiri susreta između ove dve ekipe palo je ukupno 24 golova, što nam daje neverovatan prosek od čak šest golova po meču! Iz tog razloga smo mišljenja da nas i ovoga puta u Andaluziji očekuje jedan izuzetno efikasan susret, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Iz istog razloga, savetujemo vam da probate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.38. Za kraj, treba istaći da je na poslednja tri susreta između ove dve ekipe i jedan i drugi tim uspevao da dođe do makar jednog postignutog gola, i mišljenja smo da će to slučaj biti i sada, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.