Derbi dana: Inter – Milan: “Derbi dela Madonina”!

Poslednji meč 23. kola italijanske Serije A koje nam je za sada donelo baš dosta uzbuđenja se igra u Milanu gde nas očekuje zaista pravi spektakl pošto će Inter ugostiti Milan.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: “Neroazuri” silno žele “Skudeto”!

Proteklo leto je baš bilo burno u Milanu pošto je Inter pretrpeo velike kadrovske promene. Ipak, krenimo redom. Protekle zime je u klub stigao Pepe Marota koji je godinama obavljao posao sportskog direktora Juventusa i to sa dosta uspeha, o čemu i svedoče fantastični rezultati “stare dame” u poslednjih nekoliko godina.
Sve to je bila najava za jedan poprilično dobar prelazni rok. U klub je stigao Antonio Konte, a kao najveća pojačanja Romele Lukaku i Dijego Godin. U međuvremenu je klub napustio Mauro Ikardi, ali deluje da se to do sada nije preterano odrazilo na partije “neroazura” pošto je duo Lukaku – Martinez svakako najjača karika Intera u ovoj sezoni.
“Neroazuri” su fantastično startovali u ovom šampionatu, i dosta dugo su držali prvo mesto na tabeli, ali su onda nedavno vezali tri remija zbog čega su pali na drugu poziciju na tabeli, što je iskoristio Juve i zaseo na prvo mesto. Ipak, sinoć je ekipa iz Torina poražena na gostovanju kod Verone, pa bi Inter eventualnom pobedom u velikom milanskom derbiju ponovo zaseo na čelo tabele.
U prošlom kolu su izabranici Antonija Kontea odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod Udinezea kada je bilo 0:2, što je bila prva pobeda za ovu ekipu posle tri vezana remija.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, treba istaći da Inter ove sezone dosta bolje igra na gostovanjima gde su do sada zabeležili čak devet pobeda i samo dva remija. Što se tiče partija na domaćem terenu, “neroazuri” su do sada upisali šest trijumfa, čak četiri remija i samo jedan poraz.

Milan: “Ibrakadabra” je preporodio “rosonere”!

Fudbaleri Milana su igrali zaista katastrofalno u jesenjem delu šampionata, a najbolji pokazatelj za to je što su polusezonu završili u donjem delu tabele, daleko od bilo kakve borbe za mesto koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, ili makar Liga Evrope.
Ipak, ove zime se u klub posle dosta godina vratio legendarni Zlatan Ibrahimović koji je bez ikakve sumnje preporodio ovu ekipu.
Naime, u ovom trenutku se “rosoneri” nalaze na desetom mestu na tabeli i eventualnim trijumfom u ovom susretu bi se popeli čak na šesto mesto koje na kraju regularnog dela šampionata donosi plasman u Ligu Evrope.
U prošlom kolu Zlatan Ibrahimović zbog lakše povrede nije mogao da pomogne svojim saigračima u meču protiv Verone na “San Siru” što je po svemu sudeći dovelo do toga da izabranici Stefana Piolija samo remiziraju sa ekipom iz grada ljubavi, koja ove sezone igra fantastično, o čemu svedoči i sinoćnji trijumf nad ekipom Juventusa kada je bilo 2:1.
Ipak, pre toga je milanski gigant vezao čak četiri meča bez poraza, a u tom periodu su ostvarili tri vezane pobede i jedan remi, i to na svom terenu protiv Sampdorije kada nije bilo golova.
Što se tiče mečeva na strani, treba istaći da “rosoneri” igraju fenomenalno u poslednje vreme. Naime, ova ekipa je na pet poslednjih susreta van svog terena zabeležila čak četiri pobede i samo jedan poraz, ali i te kako težak i to kod Atalante kada je bilo čak 5:0. Sa druge strane, Milan poput Intera ne igra toliko dobro na svom terenu i do sada su upisali samo tri trijumfa, uz pet remija i tri poraza.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl na stadionu “Đuzepe Meaca”. Toplo vam preporučujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda kada je u pitanju ovaj duel, jer je zaista nezahvalno prognozirati pošto u ovom meču retko kad pobeđuje favorit. Ipak, smatramo da će i jedna i druga ekipa ići na pobedu, što nam svakako može doneti veliki broj golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.01. Mišljenja smo i da će i jedni i drugi uspeti da postignu makar po jedan gol na ovom susretu i zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.