Tiket dana (utorak, 11.02.2020)

tiket dana

Danas su nam na meniju uglavnom engleske niže lige. Za ljubitelje tih takmičenja pravo uživanje. Ostali moraće da potraže nešto drugoo, a igraju se i Kup utakmice u nekoliko zemalja.

Notingem Forest – Čarlton – 1 @ 1.61 u 1xbet

“Šumari” su u zaletu i ponovo su u odličnoj poziciji kada je plasman u Premijer ligu u pitanju. Nije sve samo njihova zasluga, činilo se u jednom ttrenutku da je pitanje dva prva mesta odlučeno, VBA i Lids su bili odmakli na dvocifrenu razliku i malo ko je očekivao da će posle 31. kola pet ekipa biti u šest bodova. To je odlično za Notingem, ali nosi opasnost da izgube i mesto u baražu, pošto sedmoplasiranom Bristol Sitiju beže samo četiri boda. Dakle, za njih je svaki meč do kraja prvenstva kvalifikacioni, i videćemo u kojoj će “grupi” završiti, među dve prvoplasirane ekipe i direktno uđu u elitu, kao deo četvorke koja će u baraž, ili će biti ispod šestog mesta, što bi bila prava katastrofa. Čarlton ima drugih briga, posle serije nešto lošijih rezultata tim iz Londona spustio se do samog dna tabele i sada su samo jedno mesto iznad crte. Neće pasti u zonu ispadanja čak i da izgube u Notingemu, pošto od Vigana, tima iza njih, imaju četiri boda više. Ipak, do kraja je ostalo još dosta, i Čarlton je jedna od najugroženijih ekipa kada je opstanak u pitanju. U poslednjih šest utakmica pobedili su samo jednom i to je jedan od glavnih razloga lošeg plasmana. Ovde nemamo dilemu, domaćin bi morao da slavi, a za jedinicu u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.61.

Ujpešt – MOL Fehervar – 0-2 @ 1.90 u Bet365

U prvoj utakmici osmine finala mađarskog Kupa u Budimpešti se sastaju doaći Ujpešt i MOL Fehervar iz Sekešfehervara. Zanimljivo je da su se ove dve ekipe sastale nedavno u prvenstu, a slavio je MOL Fehervar, kao gost. Ta utakmica je odigrana pre desetak dana, a minimalni trijumf MOL Fehervara ostavio je ovu ekipu u trci za titulu, mada Ferencvaroš ima tri boda više i dve utakmice manje odigrane. Ujpešt nema neke ambicije u prvenstvu, oni su u sredini tabele, pa bi nekada slavnom klubu, Kup mogao da bude šansa da se dokopa Evrope. Od nastavka prvenstva Ujpeš nije uspeo da zabeleži pobedu, doživeo je dva poraza i remizirao u prethodnom kolu sa Mezokoveždom. MOL Fehervar je uzeo sedam bodova iz tri kola, dva puta su slavili, a jednom igrali nerešeno, sa Debrecinom u gostima. Jesenas je Ujpešt slavio u Sekešfehervaru sa 2:0, pre deset dana bilo je 1:0 za MOl, tako da ni sada ne očekujemo više od dva gola na njihovom meču. Dodatni razlog za takvo razmišljanje je i to što je ovo tek prva utakmica i da nas očekuje revanš za osam dana, kada će domaćin bitiekipa MOL Fehervar. Za 0-2 gola u kladionici Bet365 dobija se kvota 1.90.

Emen – Tvente – GG @ 1.65 u Meridianbet

U utakmici 22. kola holandske Eredivizije sastaju se Emen i Tvente. Utakmica je bila odložena zbog olujnog vetra u Holandiji, a verujemo da će sada biti odigrana. Gosti dolaze u odličnoj formi. Tim iz Enšedea uspeo je da ostane neporažen na tri poslednje prvenstvene utakmice, od nastavka sezone, a rivali nisu bili naivni. Prvo su remizirali sa Groningemom i PSV-om, a onda su pobedili Spartu iz Roterdama. Emen je počeo dobro u januaru, a onda je uzeo i bod u Viteseu. U prethodnom kolu su poraženi od Fejnorda i sada je Emen tik iznad zone ispadanja. Što se Tventea tiče, ovaj tim se proletos vratio u elitu i mada je nekadašnji šampion, prva želja mu je opstanak. Verujemo da će doći do toga, ali do kraja prvenstva ima još dosta. Očekujemo da ovde vidimo golove na obe strane, a za GG u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 5.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.