Tip dana: Inter – Napoli: Može li četa Đenara Gatuza da iznenadi “neroazure”?

U sredu i četvrtak su na programu prvi mečevi polufinala italijanskog Kupa, a za vas smo ovog puta pripremili duel koji će biti odigran na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će fudbaleri Intera dočekati Napoli.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: Mogu li “neroazuri” do trofeja u Kupu?

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da fudbaleri Intera igraju odlično ove sezone, i zaista, za sada je utisak da je Antonio Konte za ovo kratko vreme uspeo da preporodi milanskog giganta. Naime, u ovom trenutku se fudbaleri Intera nalaze na prvom mestu na tabeli italijanske Serije A i imaju isti broj bodova kao i drugoplasirani Juventus.
Ne treba pominjati da su fudbaleri Intera u prošlom kolu u jednom neverovatnom meču na svom terenu i posle velikog preokreta savladali ekipu Milana sa 4:2. Zanimljivo je da su “neroazuri” na poluvremenu gubili sa 0:2, ali su u nastavku zaigrali konkretnije i dosta bolje i tako stigli do zaslužene pobede kojom su se posle kraćeg vremena vratili na prvo mesto na tabeli.
Pre tog duela su izabranici Antonija Kontea ostvarili veoma važnu pobedu na gostovanju kod Udinezea kada je bilo 0:2, a nikako ne treba zaboraviti ni pobedu u četvtrtfinalu italijanskog Kupa nad ekipom Fiorentine, kada je i pored ne baš sjajne partije Inter ostvario pobedu vrednu plasmana u polufinale.
Ono što bi mogao da bude jedini problem za Antonija Kontea je povreda golmana Handanoviča, ali svakako raduje povratak u tim Aleksisa Sančeza, koji je bio jedan od najboljih fudbalera “neroazura” u milanskom derbiju.

Napoli: Ne ide pa ne ide!

Taman kada smo pomislili da su fudbaleri Napolija krenuli sa nešto boljim partijama, desio se novi poraz i to na svom terenu od Lećea u prošlom kolu Serije A, kada je bilo 2:3. Bio je to prvi poraz Napolija posle dva kola u kojima su ostvarili dve pobede i to pošto su prvo slavili na svom terenu protiv Juventusa, a onda i na gostovanju kod Sampdorije koja inače važi za ekipu koja pruža dosta dobre partije na svom terenu.
Kako sada stvari stoje deluje da bi Napoli eventualni izlazak u Evropu trebalo da traži preko italijanskog Kupa, pošto se u ovom trenutku nalaze tek na 11. mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na ekipu koja će na kraju sezone doći do plasmana u drugo po kvalietu evropsko klupsko takmičenje.
Sigurno da treba istaći da su fudbaleri Napolija u četvtfinalu italijanskog Kupa odigrali verovatno i svoj najbolji meč ove sezone pošto su uspeli da savladaju a ujedno i eliminišu Lacio koji pruža neverovatno dobre partije ove sezone. Taj meč je završen minimalnom pobedom Napolitanaca, ali se isto tako mora priznati i da su fudbaleri Lacija uz promašen jedanaesterac na tom susretu promašili nekoliko neverovatnih prilika za postizanje pogotka, pa je vrlo lako rezultat na kraju mogao da bude i drugačiji.
Za kraj, sigurno je da ne treba zaboraviti da fudbaleri Napolija ove sezone igraju dosta bolje na gostovanjima nego na svom terenu gde su do sada ostvarili samo četiri pobede uz dva remija i čak šest poraza.

Naš predlog

Ako uzmemo u obzir ono što i jedni i drugi pružaju ove sezone dolazimo do zaključka da je Inter ipak veliki favorit u ovom susretu. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.97. Pored toga, mišljenja smo da bi “neroazuri” mogli da postignu makar po jedan gol u oba poluvremena, i iz tog razloga vam savetujemo da probate sa igrom I1+&II1+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.91. Za kraj, savetujemo vam da probate sa nešto sigurnijom varijantom, a to je da će domaćin postići makar dva gola na ovom susretu i zato vam preporučujemo da probate sa igrom D2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.