Tiket dana( četvrtak, 13.02.2020)

tiket dana

Znatno slabija ponuda očekuje nas danas, ali je tako skoro uvek kada je četvrtak u pitanju. Ipak, neće biti problema oko sastavljanja tiketa.

Milan – Juventus – 2 @ 2.14 u 1xbet

Od polufinala, u italijanskom Kupu igraju se po dve utakmice. Jedan par čine Napoli i Inter, a drugi Milan i šampion Juventus, dakle očekuje nas uzbudljiva završnica u ovom takmičenju. Obe ekipe u prvi meč ulaze posle poraza u prvenstvu. Juventus je izgubio u Veroni, mada je prvi poveo, što se “Staroj dami” ne dešava baš često. Milan je mogao da im učini uslugu, i sve je izgledalo da će tako biti. U “Derbiju dela Madonina” vodili su sa 2:0 protiv gradskog rivala Intera, ali su u drugom poluvremenu doživeli pravi potop, pa je Inter postigao četiri gola, stigao do pobede i izjednačio se bodovno sa Juventusom na čelu tabele. Verujemo da je timu iz Torina odbrana titule, uz uspeh u Evropi, prioritet, ali posle dosta posrtanja u Seriji A, neće se igrati sa strpljenjem navijača. Uveliko se govori i o smeni Mauricija Sarija sa klupe torinskog giganta, i dolasku Pepa Gvardiole, ali će ta priča sačekati letnji prelazni rok. Milan je izgubio sve šanse da nešto više uradi u prvenstvu, pa mu je Kup jedina nada da dođe do trofeja. Stigli su među četiri najbolje ekipe u ovom takmičenju, ali sada imaju najteži zadatak, pošto su u prethodna dva kola eliminisali SPAL i Torino, a oba meča igrali su na “San Siru”. Nama je ovde dvojka prvi znak, pa predlažemo pobedu Juventusa sa kvotom 2.14 u kladionici 1xbet.

Herenven – Fejnord – 4+ @ 2.26 u Meridianbet

Ekipa iz Roterdama osvajala je pehar u Kupu Holandije 2016. i 2018. godine, pa svi očekuju da bi ponovo mogla do trijumfa, pošto ga osvaja svake dve godine. Trener Dik Advokat je iskusan stručnjak i zna kako treba igrati važne utakmice, aova sa Herenvenom je izuzetno bitna za Fejnord. Gosti igraju odlično u domaćim takmičenjima, nisu poraženi još od 27. oktobra, kada ih je ubedljivo pobedio Ajaks, a od nastavka sezone Fejnord je zabeležio sve tri pobede u Erediviziji, savladali su Herenven, Herakles i Emen, a na svakom meču su postigli po tri gola. Sada ponovo igraju sa Herenvenom, ali sada na “Abe Lenstra stadionu” u Herenvenu. Domaći tim je prekinuo niz od tri poraza u ligi, ali iopet nije pobedio, već je igrao nerešeno sa Venloom. Trenutno su na deobi desetog mesta, a to nikako ne zadovoljava njihove ambicije. U prošlom kolu su izbacili ekipu Viljema, najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka Eredivizije, pa nisu autsajderi ni protiv Fejnorda, trećeplasiranog tima prvenstva. Golovi su neizbežni u ovom meču, a verujemo da će ih biti bar četiri. Za 4+ u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.26.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 4.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.