Tip dana: Milan – Juventus: Duel dve najtrofejnije ekipe u Italiji!

U četvrtak je nešto slabija ponuda za sve ljubitelje kladionice, ali smo za vas ipak izdvojili jedan izuzetno zanimljiv susret u kom će fudbaleri Milana na svom “San Siru” u okviru prvog meča polufinala italijanskog Kupa dočekati ekipu Juventusa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Milan: Mogu li “rosoneri” do plasmana u finale?

Fudbaleri Milana nemaju baš najbolju sezonu za sada, ali je sigurno da su sada stvari još i dobre u odnosu na to kako je ova ekipa izgledala u prvom delu sezone, koji su nažalost završili u donjem delu tabele.
U ovom trenutku se izabranici Stefana Piolija nalaze na desetom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na šestoplasiranu Veronu, a dobro poznato je da to šesto mesto na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope. Ipak, veoma je diskutabilno koliko su “rosoneri” zapravo zainteresovani za tu poziciju pošto su prošle godine odustali od učešća u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju.
U prošlom kolu Serije A Milan je u velikom gradskom derbiju protiv Intera doživeo poraz, pošto je taj meč završen rezultatom 4:2, ali ono što je i te kako zanimljivo je podatak da su “rosoneri” na poluvreme otišli sa dva gola prednosti, i treba zaista biti realan pa priznati da je upravo to prvo poluvreme protiv Intera bilo i najbolje poluvreme Milana u ovoj sezoni. Pre tog susreta su izabranici Stefana Piolija na svom terenu samo remizirali sa Veronom, koja ruku na srce igra fantastično ove sezone.
Što se tiče italijanskog Kupa, sigurno je da “rosoneri” imaju velike ambicije kada je ovo takmičenje u pitanju, pošto im je to jedina nada da će godinu završiti sa osvojenim trofejom. Ipak, nema nikakve sumnje da ih očekuje izuzetno težak zadatak pošto je protivnik ni manje ni više Juventus, koji želi da ove godine osvoji sva tri trofeja.

Juventus: Nešto ne štima!

Kada se sve sabere i oduzme, mora se priznati da smo od “stare dame” dosta više očekivali u ovoj sezoni. Ako pogledamo tabelu, stvari i nisu toliko loše pošto se Juventus nalazi na deobi prvog mesta sa Interom, a treba dodati i da izabranici Maurisija Sarija za sada imaju bolji međusobni skor od “neroazura” pošto su slavili na “Đuzepe Meaci” sa 1:2. Ipak, ono što “bode oči” svim navijačima Juventusa je da njihovi fudbaleri ni izbliza ne igraju onoliko dobro kao što je to slučaj u bio u prethodnih nekoliko sezona, kada su već u ovom delu šampionata uglavnom imali veliku bodovnu prednost u odnosu na svoje rivale.
U prošlom kolu je “stara dama” još jednom neprijatno iznenadila sve svoje navijače ove sezone pošto su mimo svih očekivanja doživeli poraz na gostovanju kod Verone kada je bilo 2:1 za ekipu iz grada ljubavi koja pruža fantastične partije ove sezone, u prilog čemu i govori trenutno šesta pozicija na tabeli. Ni pre toga se Juve nije proslavio na gostovanju kod Napolija gde su poraženi sa 2:1, što je vrlo verovatno bila i najslabija partija “bjankonera” kada je ova sezona u pitanju.
Ipak, iz tabora crno-belih iz Torina najavljuju pohod na sva tri trofeja, i sigurno je da će izabranici Maurisija Sarija pokušati da reše sve još u prvom susretu sa Milanom, ali svakako da će im za to biti potrebna odlična partija, kojih je nažalost ove sezone bilo baš malo.

Naš predlog

Toplo vam preporučujemo da ovde izbegnete prognoziranje konačnog ishoda pošto se sastaju dve najtrofejnije italijanske ekipe. Juve želi sve da reši u prvom meču, dok Milan igra dosta bolje od kako se u ovu ekipu vratio legendarni Zlatan Ibrahimović. Zbog toga smo mišljenja da nas očekuje jedan meč sa velikim brojem golova, i zato vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.94. Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.