Tip dana: Lacio – Inter: Spektakl na “Olimpiku”!

Poslednji meči nedeljnog programa kada je Serija A u pitanju se igra na “Olimpiku” gde će snage odmeriti trećeplasirana i prvoplasirana ekipa na tabeli, pošto će Lacio ugostiti Inter.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Lacio: Niko se ovome nije nadao!

Godinama unazad fudbaleri Lacija čine sve da dođu do plasmana u Ligu šampiona ali im to nikako nije polazilo za nogom, pa su morali da se zadovolje sa učešćem u Ligi Evrope. Ipak, ovoga puta su stvari drugačije pošto Lacijali ne samo da se nalaze nadomak plasmana u Ligu šampiona, nego imaju lepe šanse i da se bore za “Skudeto” do poslednjeg kola, pošto se u ovom trenutku nalaze na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani duo na tabeli – Inter i Juventus.
Ono što svakako treba napomenuti je podatak da fudbaleri Lacija ne znaju za poraz na poslednjih 18 mečeva, što je zaista za svaku pohvalu. U prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija slavili na gostovanju kod Parme kada je bilo 0:1, iako su vrlo lako mogli da ostanu bez tri boda, pošto je domaćin odigrao odlično u drugom poluvremenu i propustio nekoliko izglednih prilika za postizanje gola.
Takođe, ono što je velika prednost Lacija u odnosu na konkurente u borbi za “Skudeto” je činjenica da su oni završili svoje takmičenje u Ligi Evrope, ali i u italijanskom Kupu pa će do kraja sezone moći u potpunosti da se fokusiraju na Seriju A.
Kada su u pitanju mečevi koje je Lacio odigrao na svom terenu, do sada je ova ekipa odigrala 12 mečeva na svom terenu u kojima su zabeležili čak devet pobeda i samo tri remija.

Inter: Mogu li “neroazuri” konačno do “Skudeta”?

Fudbaleri Intera kada se sve sabere i oduzme igraju dosta dobro ove sezone, a to svakako pokazuje i trenutna tabela, koja nam govori da se ova ekipa nalazi na deobi prvog mesta sa Juventusom. Utisak je da su se stvari dosta popravile od kako je na klupu ovog tima seo Antonio Konte koji je za kratko vreme preporodio fudbalere Intera i usadio im pobednički mentalitet.
To smo verovatno najbolje mogli da vidimo u prošlom kolu u meču protiv Milana kada su “neroazuri” posle 0:2 na poluvremenu, u drugom delu igre zaigrali dosta bolje i uspeli da postignu čak četiri gola, a da pritom ne prime nijedan, i zabeleže veoma važan trijumf, kojim su se ponovo izjednačili sa Juventusom, koji je nešto ranije doživeo poraz na gostovanju kod Verone, kada je bilo 2:1.
Inter je završio svoje takmičenje u Ligi šampiona, iako se mora priznati da nisu imali sreće ni pri žrebu, pošto su bili u grupi sa Barselonom, Borusijom iz Dortmunda, kao i Slavijom iz Praga. Međutim, deluje da bi navijači milanskog giganta vrlo lako to zaboravili svojim fudbalerima, ukoliko ove sezone posle baš dosta vremena dođu do naslova prvaka Italije.
Takođe, treba istaći da je sredinom prošle nedelje Inter igrao prvi meč polufinala italijanskog Kupa protiv Napolija, i mimo očekivanja su na svom terenu doživeli poraz, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Fudbaleri Lacija na 18 uzastopnih mečeva ne znaju za poraz, pa smo mišljenja da će uspeti da odole i Interu na svom terenu. Zbog toga vam predlažemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.41. Pored toga, trebalo bi ovo da bude i jedan meč sa velikim brojem golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 1X&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.64. Za kraj, mišljenja smo da će i jedni i drugi postići makar po jedan gol na ovom susretu zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.