Tiket dana (nedelja, 16.02.2020)

tiket dana

U nedelju je ponuda gotovo kao jučerašnja. Utakmica je mnogo, a jedini je problem izbeći potencijalne “mine”. Ovo je naš pokušaj.

Bilbao – Osasuna 1 @ 2.10 u 1xbet

Plasmanom u finale “Kupa Kralja” Atletik iz Bilbaoa je napravio ogroman uspeh. Taj finalni meč, u kome će im rival biti drugi baskijski klub, Real Sosijedad iz San Sebastijana, biće prvorazredni događaj na Iberijskom poluostrvu. Svi su već “umorni” od Barselone i Reala i njihove dugogodišnje dominacije. I ove sezone će u Ligi 1 o tituli odlučivati Real i Barsa, ali nam se čini da se stvari polako menjaju. Odlazak Ronalda, a u narednim godinama i silazak Mesija sa scene, otvara put i ostalim timovima, što je za ligu dobro. Pitanje je koliko će ona biti praćena bez obojice velikih zvezda. Bilbao nije pobedio već osam kola u Ligi 1, i spustio se do sredine tabele. Ukoliko ne bi osvojili Kup, onda bi im bilo važno da zauzmu što bolji plasman u prvenstvu i na taj način obezbede izlazak u Evropu. Osasuna je ubedljivo poražena od Reala u Pamploni u prošlom kolu, ali su zadovoljni trenutnim 12. mestom i ne bi imali ništa protiv da tu ostanu do kraja. U prvom delu sezone Bilbao je slavio u Pamploni, a očekujemo da to urade i na svom “San Mamesu”. Kvota za jedinicu u kladionici 1xbet iznosi 2.10.

Osijek – Dinamo Zagreb – 0-2 @ 1.75 u Bet365

Zagrepčani su blizu nove titule i ne vidimo ko ih u tome može sprečiti. Pre desetak dana ostali su bez šanse da osvoje duplu krunu, što im je bio glavni cilj posle ispadanja iz Evrope, ali ih je Rijeka pobedila na Rujevici. Upravo su Riječani i prošle godine pobedili Dinamo u Kupu, i to u finalu, pa su ih i tada sprečili da se okite duplom krunom u Hrvatskoj. Tim iz Maksimira sprema ekipu za novi evropski pohod, pa će do kraja sezone pokušati da promovišu neko novo fudbalsko ime, koje bi u budućnosti moglo da bude nova “zlatna koka”, kakva je ove zime bio Španac Dani Olmo, čiji je transfer u Lajpcig dobro napunio kasu “modrih”. Osijek je na četvrtom mestu, ali im je drugoplasirani odmakao samo šest bodova. Ove godine i drugo mesto u Hrvatskoj donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, i tu će se voditi velika borba između Hajduka, Rijeke i Osijeka. Dva puta su se ove sezone sastali Osijek i Dinamo, a ukupno je postignut jedan gol. U “Gradskom vrtu” u radu na Dravi, bilo je 0:0, a Dinamo je pobedio u Zagrebu sa 1:0. Ne očekujemo goleadu ni sad, pa smatramo da više od dva gola gledaoci neće videti. Za 0-2 gola u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 1.75.

Lugano – Jang Bojs – 2 @ 1.92 u Meridianbet

Šampion je prepustio čelo tabele Sent Galenu, mada obe ekipe imaju isti broj godova. Jang Bojsi imaju nešto slabiju gol razliku, pa su trenutno drugi. U dva kola u drugom delu prvenstva “mladi momci” su jednom pobedili i jednom izgubili. Prvo su poraženi u Lucernu sa 2:0, a onda su minimalnim rezultatom savladali Sion. Odmah je jasno da ekipa iz Berna nije ni blizu onih izdanja iz prošle sezone kada su se prošetali do titule, druge uzastopne. Ove sezone je prvenstvo Švajcarske mnogo zanimljivije, pored ova dva tima za titulu ravnopravno konkuriše i Bazel, pa nas očekuje zanimljiv rasplet. Lugano je igrao u Evropi ove jeseni, nisu se obrukali, ali nisu ni prošli dalje. Sada mogu da se posvete domaćem prvenstvu, u kome su tek na sedmom mestu i još nisu obezbedili opstanak. Ovo je treći ovogodišnji duel između Lugana i Jang Bojsa, a ukupno je višeno samo dva gola. U Luganu je bilo 0:0, ali je u Bernu Jang Bojs slavio sa 2:0. Ni sada ne bi trebalo da bude goleade, a smatramo da će gosti nekako uspeti da osvoje bodove. Pobeda je “mladim momcima” mnogo značajnija, pogotovo jer su takmičenje u Evropi već završili. Za dvojku u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.92.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Bet365 iznosi 7.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.