Tiket dana (sreda, 19.02.2020)

tiket dana

Ponuda danas nije spektakularna, malo je utakmica na meniju, ali su tu još dva meča osmine finala Lige šampiona. Atalanta dočekuje Valensiju, a vicešampion Evrope Totenhem, nemački Lajpcig.

Atalanta – Valensija – GG3+ @ 2.24 u Meridianbet

Ni u osmini finala Atalanta neće igrati u svom Bergamu, već na stadionu “San Siro” u Milanu. To može da bude veliki hendikepu za debitanta u Ligi šampiona, ali su oni taj problem imali i u grupnoj fazi, pa su uspešno okončali takmičenje u konkurenciji Mančester Sitija, Šahtjora i Dinama iz Zagreba. Da sve bude čudnije, Atalanta je počela sa tri poraza grupnu fazu, ubedljivo su izgubili u Zagrebu, onda nesrećno u Milanu od Šahtjora, i na kraju u Mančesteru. Splet okolnosti i sedam bodova u naredna tri kola doneli su im drugo mesto u grupi i plasman u nokaut fazu. Atalanti ide dobro i u ovom prvenstvu Serije A, pa ne bi bilo nikakvo čudo da se i naredne sezone nađu u evropskoj eliti. To je veliki rezultat za tim koji, do nedavno, nije bio deo fudbalskog krema na Apeninima. U subotu su dobili važan meč protiv Rome, direktnog konkurenta za četvrtu poziciju, pošto su prve tri rezervisane za Juventus, Lacio i Inter. Rival Atalante, ekipa Valensije, mnogo je iskusnija, kada su evropski mečevi u pitanju. To bi moglo “slepe miševe” da stavi u ulogu blagog favorita u ovom dvomeču, mada su procene da su šanse za prolaz u četvrtfinale gotovo podjednake. Valensija je imala tešku grupu, tek su pobedom nad Ajaksom u Amsterdamu, u poslednjem kolu grupne faze izborili prolaz dalje, a pored mnogobrojnih “aždaja” u šeširima, obe ekipe su bile prezadovoljne žrebom za osminu finala. Atalanta ne ume da igra zatvoreno i oni će želeti da steknu prednost pred odlazak na “Mestalju”. Valensija je svesna da mora postići gol u Milanu i onda će im šanse biti znatno opipljivije. Ako bude tako, nema razloga da ne vidimo golove na ovom meču. Zatoje naš predlog igra gol-gol, uz bar tri pogotka. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.24.

Kilmarnok – Aberdin – 1 @ 2.78 u 1xbet

U revanš meču osmine finala škotskog Kupa, ekipa Kilmarnoka dočekuje Aberdin. U prvom meču, odigranom u Aberdinu, nije bilo golova, pa će se četvrtfinalista dobiti posle 90, ili 120 minuta u Kilmarnoku. Uvod u ovaj meč nije bio uspešan ni za jedne, ni za druge. Obe ekipe izgubile su proteklog vikenda prvenstvene okršaje i to na svom terenu. Poraz Aberdina od šampiona Seltika nije iznenađenje, ali je Kilmarnok neprijatno iznenadio navijače izgubivši od Hibernijana iz Edinburga, pogotovo nakon pobede nad Rendžersom na svom “Ragbi parku”. Prošle sezone Kilmarnok je bio hit prvenstva. Osvojili su treće mesto i nastupili su u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Očekivao se njihov dvomeč sa beogradskim Partizanom u drugom kolu, ali su oni u prvom ispali od velškog Konahs Kija, što je jedan od većih neuspeha u istoriji ovog kluba. Sada su u sredini tabele, kao i Aberdin, pa im je uspeh u Kupu prilika da vide Evropu. Prvi meč nije obilovao šansama, kao da su se rivali čuvali za revanš, pa ćemo videti da li će sada biti interesantnije. Teško je odrediti favorita u meču potpuno podjednakih protivnika, ali smatramo da bi domaći teren, u ovom sllučaju, mogao biti prevaga. Na njihovim mečevima ne pada mnogo golova, tri od poslednjih pet završeno je rezultatom 0:0. Pokušajte sa jedinicom za koju je koeficijent u kladionici 1xbet odličan i iznosi 2.78.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici 1xbet iznosi 6.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.