Tiket dana (petak, 21.02.2020)

tiket dana

Baš uzbudljiv kladioničarski vikend je pred nama. Ni ovaj petak ne zaostaje mnogo za subotom i nedeljom, pa imamo sasvim solidan izbor. Odlučili smo se za sledeće.

Nica – Brest – 1 @ 2.00 u 1xbet

Ekipa sa Azurne obale igra u solidnoj formi , pa im ni plasman u Evropu nije nedostižan. Trenutno su na devetom mestu, ali im petoplasirani Monako beži samo dva boda. U prošlom kolu su lako trijumfovali na gostovanju u Tuluzu, kod istoimene ekipe koja čvrsto drži poslednje mesto u Ligi 1. Međutim, mnogo značajniji trijumf bio je onaj protiv Liona na svojoj “AAllijanc rivijeri”. Zanimljivo j da su samo tri dana pre te pobede izgubili od istog rivala u Kupu, takođe na svom terenu. Brest se borio za opstanak, ali je sada u mnogo sigurnijoj zoni, pošto su se našli na 13. poziciji, s obzirom da su u prethodnih šest kola izgubili samo jednom. Njima je ostanak u eliti glavni cilj, a ako nastave ovako da igraju, ne bi smeli imati problema oko ostvarenja tog poduhvata. Na poslednje tri utakmice nisu izgubili, posle dva uzastopna remija, sa Bordoom i Renom, uspeli su da pobede Sent Etjen. Mada Brest ima samo tri boda manje od Nice, verujemo da je domaćin ozbiljnija ekipa i da će upisati pobedu. U prvom delu sezone golova na meču u Brestu nije bilo, pa neće ni sad da ih bude mnogo. Naš predlog je jedinica, a koeficijent za nju u kladionici 1xbet iznosi tačno 2.00.

Hobro – Mitjiland – 2 @ 1.44 u Bet365

Lider danskog prvenstva gostije kod Hobra, ekipe koja se nalazi u donjem delu tabele. Domaćin je na 12. mestu i igraće u Plej autu, preko koga će pokušati da obezbedi nastup u eliti i za narednu sezonu. Mitjilandu su se karte otvorile, posle prošlog kola, prvog u drugom delu sezone, povećali su prednost u odnosu na aktuelnog šampiona FC Kopenhagen na sedam bodova, pa sada imaju mnogo više prostora i mogu rasterećenije da igraju. Oni su u ponedeljak pobedili Lingbi sa 2:0 i do kraja regularnog dela prvenstva, a ostalo je još pet kola, pokušaće da sačuvaju ovu prednost. Hobro je poražen dosta lako na gostovanju kod Sonderjilanda, bilo je 3:1 za domaćina, pa su tako ostali na samo dve pobede u ovogodišnjoj sezoni. U prvom delu prvenstva Hobro je iznenadio Mitjiland u gostima i izvukao je rezultat 1:1. Ipak, dvojka nam je izvesna, a koeficijent za nju u kladionici Bet365 je 1.44.

NAC Breda – Almere – 1 @ 1.65 u Meridianbet

Domaći tim je počeo da liči na sebe u poslednje vreme, samo je pitanje da li je kasno krenuo u finiširanje. Breda je u ponedeljak bila bolja od mladog tima Ajaksa, i to posle preokreta, a taj trijumf se nadovezao na onaj senzacionalni iz Kupa, u kome su pobedili AZ u Alkmaru sa 3:1. Breda je planirala ekspresni povratak u elitu, ali je slab start sezone uslovio da su trenutno tek šesti. U psoednjih sedam kola izgubili su samo jednom i to minimalno, na gostovanju kod Go Ahed Iglsa. Do prvog mesta će teško, ali je baraž izvestan, ukoliko se ne dese neki veći kiksevi. Gostujući tim je tri mesta iza, sa četiri boda manje. Igrali su derbi protiv vodećeg Kambura u prethodnom kolu i izgubili su 1:0, što je znatno smanjilo njihove šanse u borbi za plasman u Plej of. Neizvestan je bio i prvi ovosezonski meč između ove dve ekipe, Almere je slavio sa 1:0, ali sada verujemo da će im se Breda revanširati. Odigrajte jedinicu, za koju je kvota u kladionici Meridianbet 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 4.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.