Tip dana: Breša – Napoli: Veoma važan meč za Napolitance!

Ovog vikenda su na programu mečevi 25. kola italijanske Serije A, a prvi meč ovog kola se igra u Breši gde će istoimena ekipa dočekati posrnuli Napoli. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Breša: Može li ova ekipa do opstanka?

Fudbaleri Breše su se ove sezone posle baš dosta vremena napokon vratili u Seriju A, ali je utisak da bi mogli ponovo da se vrate natrag u Seriju B, i to posle samo jedne sezone provedene u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala. Naime, ova simpatična ekipa se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i do sada su sakupili samo šesnaest bodova, što je zaista premalo.
U poslednje vreme fudbaleri Breše igraju jako loše, što je uostalom slučaj bio i većim delom šampionata. U prošlom kolu je ova ekipa doživela očekivani poraz na gostovanju kod Juventusa, gde nije bilo ni realno da dođu do bodova, iako ruku na srce “stara dama” baš i ne blista ove sezone. Taj meč je završen rezultatom 2:0, a bio je to treći vezani poraz za Brešu na strani, gde inače ova ekipa ove sezone pruža dosta bolje partije nego na svom terenu. Naime, ova ekipa je ostvarila tri pobede na strani, dok su na svom terenu ostvarili samo jedan trijumf, i sigurno da uzrok katastrofalnih partija Breše treba tražiti u lošim mečevima na domaćem terenu.
Kako sada stvari stoje deluje da će ekipi Breše biti potrebno pravo malo čudo kako bi opstali u Seriji A ove sezone, mada im ovoga puta u goste dolazi Napoli koji ima dosta turbulentnu sezonu. Ipak, nema sumnje da će ova ekipa ići na pobedu u ovom susretu, a zanimljivo je da su posledni trijumf u Seriji A ostvarili još pre nešto više od dva meseca kada su na svom terenu savladali Leće sa 3:0.

Napoli: Pobeda u ovom meču je moranje!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Napolija ovoliko loše igrati ove sezone, ali je nažalost trenutno situacija takva da se ova ekipa nalazi na tek devetom mestu na tabeli i praktično više nemaju nikakve šanse da dođu do plasmana u Ligu šampiona, što jeste bio primarni cilj, pošto četvrtoplasirana Atalanta ima čak 12 bodova viška.
Ipak, ako sagledamo sve ono što su izabranici Đenara Gatuza pružili ove sezone, slobodno možemo reći da Napoli u poslednja četiri kola igra svoj najbolji fudbal ove sezone.
Naime, u tom periodu su Napolitanci ostvarili tri veoma važne pobede, uz neočekivani poraz na svom terenu protiv Lećea, kada je bilo 2:3. U preostalim susretima izabranici Đenara Gatuza su ostvarili veliku pobedu nad Juventusom, kao i dve veoma važne pobede na gostovanjima kod Sampdorije kada je bilo 2:4, i protiv Kaljarija u prošlom kolu kada su na Sardiniji slavili sa minimalnim rezultatom.
Poput Breše, sigurno da je i Napolijev glavni problem partije na domaćem terenu gde je ova ekipa do sada ostvarila samo četiri trijumfa, dva remija i čak šest poraza.
Takođe, ne treba zaboraviti da fudbalere Napolija sledeće nedelje očekuje i prvi meč osmine finala Lige šampiona kada će na svom terenu ugostiti Barselonu, pa možda ovog puta Đenaro Gatuzo i odmori neke od svojih najvažnijih fudbalera.

Naš predlog

Breša ne igra dobro i po svemu sudeći će se ekspresno vratiti u Seriju B, pošto se u ovom trenutku nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli. Sa druge strane, utisak je da Napoli konačno pokazuje prave partije, pa im zbog toga dajemo i prednost u ovom susretu i predlažemo vam da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57. Treba očekivati i jedan meč sa velikim brojem golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63. Za kraj, pominjali smo već u analizi ovog susreta da Breša mora da ide na sve ili ništa, pa u takvoj igri verovatno i dođu do jednog pogotka, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.