Tiket dana (nedelja, 23.02.2020)

tiket dana

Izbor je odličan ove nedelje, i neće biti problema oko sastavljanja tiketa. Jedino treba biti oprezan jer je iznenađenja, u ovoj fazi sezone, na pretek.

Leverkuzen – Augzburg – 3+ @ 1.48 u 1xbet

“Farmaceuti” su u odličnoj formi, ređaju pobede u Bundesligi, a uspeli su da slave i u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv Porta. Ipak, trijumf od 2:1 nije nikakva garancija pred revanš u Portugaliji i sigurno je da ih tamo očekuje težak posao. Na domaćem terenu Leverkuzen je izgubio samo jednom posle zimske pauze, a pobedio je na četiri utakmice, ne računajući Kup Nemačke i Ligu Evrope, gde je upisao još dve pobede. Na te četiri bundesligaške utakmice Bajer je postigao 14 golova. Najviše, u onoj najvažnijoj protiv Dortmunda, kada je bilo 4:3. Augzburg igra mnogo ošije nego u finišu jesenjeg dela sezone. Gosti su slavili samojednom u pet poslednjih kola i to protiv Verdera na svom terenu. Zato su na tabeli pali na 11. poziciju, dok je Leverkuzen četvrti i duva za vrat ekipama u zoni plasmana u Ligu šampiona. U prvom delu prvenstva Leverkuzen je bio ubedljiv na gostovanju u Augzburgu i slavio je sa 3:0. Videćemo kako će biti sada, ali bar tri gola gledaoci moraju videti. Za 3+ u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.48.

Ren – Nim – 1 @ 1.75 u Meridianbet

Domaći tim je hit prvenstva francuske Lige 1, bar za sada, pošto se nalazi na trećem mestu. Ta pozicija donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, što bi bio logičan napredak za tim koji je već igrao u grupnoj fazi Lige Evrope. Ipak, nije sve idealno u ekipi Rena, pogotovo u poslednje vreme. U tri poslednja kola Ren nije pobedio, čak je osvojio samo jedan bod, remizirajući sa Brestom na svom terenu. Dva poraza doživljena su od Lila i remsa, oba minimalnim rezultatom. Najveći problem ovog tima je efikasnost, pa su oni bez postignutog gola već 270 minuta. Ako žele da sačuvaju ovu poziciju, a to neće biti lako pošto su im za petama Lil, Monako, Lion i ostali,moraju da pobede Nim. Koga će pobediti ako ne tim koji je na 17. mestu i jedina mu je briga kako da opstane u Ligi 1. Verovali ili ne, Nim je najuspešniji francuski tim u poseldnjih mesec dana. Vezali su četiri pobede, a slavili su protiv Monaka, Dižona i Anžea na svom terenu, ali i protiv Nice na Azurnoj obali. Po formi, gosti su favoriti, ali je Ren bolja ekipa i verujemo u njihov trijumf. Ren je pobedio u prvom delu sezone na gostovanju u Nimu sa 1:0, pa bi sličan rezultat mogao biti i sada. Naš predlog je jedinica, a koeficijent u kladionici Meridianbet je 1.75.

Mančester Junajted – Votford – 1 @ 1.60 u Bet365

“Crveni Đavoli” obradovali su svoje navijače onda kada su i oni najverniji digli ruke od njih. Posle tri utakmice u kojima su osvojili samo bod, pobedili su na “Stamford Bridžu” u meču koji ih je vratio u trku za plasman u Ligu šampiona. Protiv Čelsija, mora se priznati, imali su i dosta sreće, ali se sve to zaboravilo nakon osvajanja tri vredna boda. Solskjer ima velikih problema sa povredama, iz stroja je ispao Markus Rašford, i pitanje je kada će se reprezenttativac vratiti u tim, a moguće je da je završio aktuelnu sezonu. U četvrtak je Junajted gostovao u Brižu i izborio dobrih 1:1 protiv lidera belgijskog šampionata, pa su mu vrata osmine finala širom otvorena. Mogućnost kažnjavanja Mančester Sitija, ostavlja šansu da se u Ligu šampiona plasira i petoplasirana ekipa u Premijer ligi, pa će Junajted pokušati da iskoristi tu činjenicu. Prvi uslov je pobeda nad Votfordom, timom koji ih je pobedio u prvom delu sezone. “Stršljenovi” su imali jedan dobar period, tada su na kratko napustili zonu ispadanja, ali su, nakon četiri utakmice bez pobede, u nju ponovo dospeli. Domaćin nema izbora, mora da slavi, a verujemo da hoće. Za jedinicu u kladionici Bet365 dobija se kvota 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Bet365 iznosi 4.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.