Tip dana: Liverpul – Vest Hem: Mogu li “čekićari” do iznenađenja na Enfildu?

Poslednji meč 27. kola engleske Premijer lige se igra u Liverpulu gde će istoimena ekipa na svom Enfildu dočekati posrnuli Vest Hem koji se grčevito bori za opstanak.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Liverpul: Da li će “redsi” završiti sezonu bez poraza?

Nema nikakve sumnje da fudbaleri Liverpula ove sezone igraju i najlepši fudbal u Evropi, i to bez preterivanja. Naime, ova ekipa se u ovom trenutku nalazi na pragu dugo očekivanje titule šampiona Engleske pošto trenutno zauzimaju prvo mesto na tabeli uz čak devetnaest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Mančester Siti, ali i uz meč manje, pošto će izabranici Jirgena Klopa u ponedeljak ukrstiti snage sa ekipom Vest Hema.
U dosadašnjem delu šampionata su “redsi” na 26 odigranih mečeva ostvarili čak 25 pobeda i samo jedan remi i to na gostovanju kod Mančester Junajteda kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu su izabranici Jirgena Klopa ostarili veoma važnu pobedu na gostovanju kod Norviča a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče Lige šampiona, sigurno je da navijači ove ekipe imaju dosta razloga za brigu pošto su njihovi fudbaleri u prvom meču osmine finala doživeli poraz na gostovanju kod Atletiko Madrida, a taj meč je završen rezultatom 1:0. Ipak, nije još sve izgubljeno pošto revanš meč između ove dve ekipe tek treba da se odigra, a poznato je koliko dobro “redsi” igraju na svom stadionu gde su ove sezone u Premijer ligi na trinaest odigranih mečeva ostvarili isto toliko pobeda.

Vest Hem: “Čekićari” žele opstanak u ligi!

Malo ko je očekivao da će se fudbaleri Vest Hema ove sezone boriti za opstanak u Premijer ligi, pogotovu nakon letnjeg prelaznog roka koji nam je možda i nagovestioda će ova ekipa biti jedan od glavnih kandidata za ulazak u Ligu Evrope, što i jeste bio primarni cilj.
Ipak, “čekićari” ove sezone igraju zaista loše, a svakako da je najbolji pokazatalj za to i trenutni plasman na tabeli pošto se ova ekipa trenutno nalazi na 18. poziciji koja nažalost na kraju šampionata znači i i selidbu u niži rang.
Zanimljivo je da ova ekipa ne zna za trijumf skoro mesec dana, a ono što im svakako ne ide prilog kada je ovaj meč u pitanju je činjenica da su na četiri poslednja gostovanja doživeli isto toliko poraza, zbog čega se najviše i nalaze toliko nisko na tabeli. Ipak, Vest Hem je pre svega toga igrao izuzetno solidno na strani, gde su imali polovičan učinak.
U prošlom kolu su “čekićari” poraženi na gostovanju kod Mančester Sitija gde se zaista nije ni očekivalo da urade nešto, a sa serijom teških mečeva nastavljaju i u ovom kolu kada gostuju kod Liverpula koji je inače maksimalan na svom terenu, pošto su do sada zabeležili svih trinaest pobeda.

Naš predlog

Liverpul igra fenomenalno ove sezone, ali je nekako teško očekivati da će šampionat završiti bez poraza, pa je sigurno da ni Vest Hem na ovom susretu nije bez šansi, pogotovu što im gori pod nogama i bodovi su im preko potrebni u borbi za opstanak. Mišljenja smo da će zbog toga uspeti da dođu makar do jednog gola na ovom susretu, a toplo vam savetujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda već da se fokusirate na golove kojih će i te kako biti ove sezone. Zbog toga vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.03. Takođe, iz istog razloga vam preporućujemo da probate i sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.