Tip dana: Real Sosijedad – Valjadolid: Može li ekipa sa “Anoete” do senzacionalog plasmana u Ligu šampiona?

Ovog vikenda su na programu mečevi 26. kola španske La Lige a ovoga puta smo za vas pripremili duel između Real Sosijedada i Valjadolida, koji je između ostalog i premijerni meč ovog kola. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Real Sosijedad: Sjajna sezona!

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da fudbaleri Sosijedada ove sezone igraju fantastičan fudbal, a svakako najbolji pokazatelj za to je i podatak da se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na sjajnom šestom mestu na tabeli, uz podatak da imaju i meč manje u odnosu na ostale ekipe, pa bi eventualnim trijumfom u duelu protiv Valjadolida na svom terenu došli do pozicije broj četiri, koja na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona, što bi bio ogroman uspeh za ovu ekipu.
Ne treba naravno zaboraviti ni da Sosijedad ima jednu poprilično lepu šansu da dođe do trofeja u španskom Kupu Kralja pošto su slavili u prvom meču polufinala i to na svom terenu protiv drugoligaša Mirandesa, pa bi im ostaje da u drugom meču odbrane tu prednost, što je za očekivati.
U prošlom kolu španske La Lige Sosijedad je još jednom oduševio sve svoje navijače pošto su na “Anoeti” odigrali jedan od najboljih mečeva ove sezone i ostvarili ubedljiv trijumf protiv Valensije, a taj meč je završen rezultatom 3:0. Pre toga je Sosijedad slavio i to takođe na svom terenu protiv Atletik Bilbaoa, koji igra katastrofalno u poslednje vreme.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, Sosijed je do sada odigrao dvanaest mečeva u kojima su ostvarili čak sedam trijumfa, dva remija i tri poraza.

Valjadolid: Stvari teku po planu!

Već godinama unazad je poznato da je primarni cilj Valjadolida pred početak svakog šampionata opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje na pravom su putu da to i ostvare, iako ruku na srce čitave sezone pružaju poprilično promenljive partije.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli, ali ono što je svakako najbitnije je podatak da u ovom trenutku imaju čak sedam bodova viška od Majorke koja se nalazi na poslednjem mestu koje na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu su fudbaleri Valjadolida odigrali jedan odličan meč na svom terenu u kom su ostvarili veoma važnu pobedu i to protiv Espanjola kom zaista gori pod nogama, i koji se između ostalog i nalazi na poslednjem mestu na tabeli. Svakako treba napomenuti da su fudbaleri domaće ekipe imali dosta sreće u ovom susretu pošto je Espanjol ostao sa deset igrača na terenu još u 25. minutu susreta isključen David Lopez koji je dobio drugi žuti karton. U drugom poluvremenu je Valjadolid postigao dva gola, a gosti su do utešnog pogotka došli u sudijskoj nadoknadi i to posle penala koji je u gol pretvorio Embarba.
Kada su u pitanju partije Valjadolida na gostujućim terenima ove sezone, ova ekipa je odigrala do sada 13 mečeva van svog terena na kojima su ostvarili tri pobede, četiri remija i čak šest poraza.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri Sosijedada veliki favoriti na ovom susretu. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Takođe, treba očekivati i jedan meč sa velikim brojem golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.78. Za kraj, mišljenja smo da će domaćin postići makar dva gola na ovom susretu, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom D2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.