Tiket dana (petak, 28.02.2020)

tiket dana

Još jedan bogat vikend je pred nama, ali će broj utakmica zavisiti i od stanja sa epidemijom Koronavirusa, pa je moguće da neke utakmice budu odložene, pre svega u Italiji, mada je doneta preporuka da se igraju, ali bez prisustva publike. Ovako izgleda predlog našeg tiketa za petak.

Arhus – Hobro – 1/1 @ 2.20 u Bet365

Domaća ekipa deluje nezadrživo. Arhus nije izgubio u prvenstvu od kraja oktobra, pa ne čudi što trenutno zauzima treće mesto na tabeli, odmah iza neprikosnovenog dvojca koji čine Mitjiland i FC Kopenhagen. Po svemu sudeći Arhus će u Plej of, što je bila potajna želja pre početka prvenstva. Sada imaju 39 bodova, ali i jedan odložen meč, pa je teško poverovati da mogu pasti ispod šestog mesta, pošto je sada sedmi Randers sa osam bodova manje i utakmicom više, a samo je četiri kola preostalo do završetka regularnog dela. Na drugoj strani Hobro je 12. i vodiće grčevitu borbu za opstanak. Ovaj tim je izgubio obe utakmice u drugom delu sezone, a poslednju pobedu je zabeležio još polovinom septembra, kada su na svom terenu savladali FC Kopehnagen. Realno, Hobro ima minimalne šanse da ostane neporažen u ovom meču, a mi smatramo da će domaćin sve rešiti već posle prvih 45 minuta. Predlažemo vam prelaz 1/1, a koeficijent u kladionici Bet365 iznosi 2.20.

Viljem II – Groningen – GG @ 2.03 u Meridianbet

Posle sjajnih izdanja u prvom delu sezone, Ekipa Viljema iz Tilburga znatno je popustila u nastavku prvenstva. U prethodna tri kola uzeli su samo jedan bod, a rivali nisu bili toliko teški, izuzimajući PSV u Ajndhovenu. Posle poraza od “filipsovaca”, Viljem je na svom terenu remizirao sa Utrehtom, da bi neočekivano bio poražen u Emenu i to sa ubedljivih 4:2. Sve se to odrazilo na tabelu, pa je ekipe iz Tilburga, sa trećeg, dospela na petu poziciju. Još uvek imaju realne izglede da se dokopaju plasmana u Evropu, ali moraju da se vrate na pobednički put. Jedan od rivala u borbi za izlazak na evropsku scenu je i tim Groningena. Gosti su čvrsta ekipa, koja je tek u poslednjih nekoliko utakmica počela da igra efikasne mečeve. Njihove utakmice uglavnom se završavaju u intervalu 0-2 gola, ali baš sad mislimo da bi protiv Viljema moglo da se vidi i više pogodaka. U prvom delu sezone Groningen je slavio sa 2:0 na svom stadionu, a sada očekujemo bar po gol u obe mreže. Za igru gol-gol u kladionici Meridianbet kvota je 2.03.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 4.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.