Tiket dana (četvrtak, 05.03.2020)

tiket dana

Zahvaljujući Kupovima, moguće je pronaći utakmice za tiket i ovog četvrtka. Videćemo da li će svi dueli biti odigrani zbog situacije oko epidemije koronavirusa, ali su, za sada, u planu.

Fejnord – Breda – 1/1,3+ @ 2.25 u Meridianbet

Dva velika iznenađenja napravila je Breda u Kupu Holandije, pošto su uspeli da izbace jedan PSV iz Ajndhovena, kao i najprijatnije iznenađenje Eredivizije, ekipu AZ-a iz Alkmara. Breda je drugoligaš, trenutno je u dobroj formi, ali ima ogroman zaostatak za vodećim Kamburom od čak 16 bodova. Dakle, od direktnog plasmana u elitu nema ništa, pa im ostaje da se izbore za Plej of i onda kroz to dodatno takmičenje ostvare svj cilj. Breda nije izgubila na poslednjih šest utakmica, u koje računamo i pobedu u Alkmaru u četvrtfinalu Kupa. Sada ih, ipak, očekuje još teži zadatak. Za razliku od AZ-a, koji ima ambicije u prvenstvu, a do skoro ih je imao i u Ligi Evrope, Fejnordu je Kup jedina prilika da dođe do trofeja ove sezone i da i ova sezona ne bude označena kao potpuna propast. Od dolaska Dika Adviokata na klupu, tim iz Roterdama igra mnogo bolje, a poslednji put je izgubio u Erediviziji još krajem oktobra na gostovanju u Amsterdamu od Ajaksa. Seriju od sedam uuzastopnih pobeda Fejnord je prekinuo u nedelju, kada je u Ajndhovenu igrao 1:1 sa PSV-om, mada je i tamo prvi poveo. Trenutno su treći, za vodećim dvojcem zaostaju šest bodova, što bi u nekim drugim ligama bilo lako dostižno, ali ne i u Holandiji gde najbolje ekipe retko gube bodove, no, nikad se ne zna. Prvi zadatak im je da uđu u finale Kupa, a tamo će pokušati da osvoje prvi trofej i skinu okove s nogu, pa možda nešto urade i u prvenstvu. Fejnord je favorit i očekujemo da pobedi, a da bi kvota bila privlačna, odlučili smo se da predložimo prelaz 1/1 uz bar tri gola na meču. Za kombinaciju 1/1,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.25.

Salcburg – LASK – 4+ @ 2.50 u Bet365

Još jedan okršaj dve najbolje austrijske ekipe je pred nama. Salcburg i LASK će odlučivati o trofejima, a trenutno ekipa iz Linca bolje stoji. Ne samo da su preuzeli vrh tabele, posle samo tri kola u nastavku prvenstva, već su ostvarili prednost od šest bodova. Katastrofalne stvari zadili su u ekipi iz Mocartovog grada u toku zime. Prodali su dvojicu ključnih igrača, a nisu doveli, kao ranije, adekvatne zamene, pa je Salcburg u poslednjih pet utakmica bez pobede, računajući i dve utakmice u Ligi Evrope sa Ajntrahtom, posle kojih su završili evropsku priču. U prvoj utakmici u nastavku lige, već su igrali sa LASK-om na svom terenu, a gosti su odneli ceo plen. LASK je bio uspešan i u Evropi i plasirao se u osminu finala Lige Evrope, izbacivši snažni AZ iz Alkmara. Možda je borba na tri fronta previše za tim iz Linca, ali verujemo da bi oni bili zadovoljni jednim trofejom, ako to bude onaj u prvenstvu. Kup je prestižo takmičenje, a sumnjamo da bi bilo dovoljno, nebitno da li za Salcburg ili LASK. Mi smo bukvalno pobednika ovog polufinala proglasili za osvajača Kupa, pošto će u finalu rival biti bolji iz meča Insbruka i Luštenaua iz Druge lige. Kada se sastaju ove dve ekipe golova je pkao pleve. Na utakmici u Salcburgu pre mesec dana bilo ih je pet, dok je jesenas u Lincu palo četiri. Ni sada ih neće biti manje od četiri, a videćemo ko će proći dalje. Naš predlog je 4+, a koeficijent za njega u kladionici Bet365 iznosi 2.50.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Bet365 iznosi 5.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.