Tiket dana (petak, 06.03.2020)

tiket dana

Još jedan bogat fudbalski vikend je pred nama, ulazimo u poslednju trećinu u najvećem broju liga i bliži nam se rasplet prvenstvenih trka. Ovako smo videli ponudu za petak.

Braga – Portimonense – 1 @ 1.45 u 1xbet

Domaćin je razočarao u Ligi Evrope, ako se tako može nazvati ispadanje od škotskog Rendžersa. Sada im ostaje da se u portugalskom prvenstvu izbore za novi izlazak u Evropu, a sada su na zavidnom trećem mestu. Borbu za titulu vodiće Porto i Benfika, dok Bragi preti Sporting, ali i odlični Rio Ave. Braga je u poslednjih devet devet prvenstvenih kola pobedila čak osam puta, a samo je jednom remizirala. To je fantastičan niz u šampionatu kakav je Portugalski. Što se tiče gostiju, oni su pretposlednji na tabeli, osvojili su samo 16 bodova i nalaze se u zoni ispadanja. Ekipa ispred njih ima šest bodova više, pa je Portimonenseu svaki bod veoma važan, jer se može dogoditi da im konkurenti pobegnu na još veću razliku, koju neće biti moguće stići do kraja prvenstva. Nisu pobedili na poslednjih 11 utakmica, pa ne verujemo ni da će u Bragi. Šta više, smatramo da će doživeti poraz, kao i u utakmici na svom terenu u prvom delu sezone. Za jedinicu u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.45.

Notingem Forest – Milvol – 1 @ 2.12 u Meridianbet

“Šumari” se ne predaju kada je u pitanju plasman u Premijer ligu, ali je utisak da su izgubili previše bodova u mečevima koje su morali da dobiju. Jedan od takvih odigran je u Londonu u ponedeljak, kada su jedva izvukli remi sa Midlzborom, ekipom koja je bila u seriji poraza. Notingem je bez poraza u poslednja četiri kola, ali je upisao samo jedan trijumf, pa je, realno, ostao bez šest bodova u tom intervalu. Trenutno su četvrti na tabeli Čempionšipa, a drugoplasirani Lids mu beži osam bodova. To nije mala razlika, a ako nastave da gube bodove, makar i igrajući nerešeno, moraće da se zadovolje plasmanom u baraž. Sada im dolazi u goste ekipa Milvola, koja ima šanse da dođe do baraža, pošto je deseta sa 51 bodom. Na poslednjih sedam utakmica koje je Milvol odigrao nije palo više od dva gola, a “lavovi” su bez pobede na tri poslednja duela, na kojima su postigli samo jedan gol. U prethodna dva kola su remizirali na svom terenu, prvo sa Birmingemom, a onda i sa Bristol Sitijem. Ti rezultati nam govore da nemaju tim kadar da se upusti u borbu za ulazak u elitu, bar ne u aktuelnoj sezoni. Notingem Forest je favorit, a za jedinicu u kladionici Meridianbet dobićete kvotu 2.12.

Nirnberg – Hanover – 1 @ 1.72 u Bet365

Dve ekipe koje su prošle sezone igrale u Bundesligi, muče se u ovoj u Cvajti. Hanover i Nirnberg nalaze se na 12. odnosno 13. mestu i predstoji im borba za opstanak u drugoligaškoj konkurenciji. Hanover je bio u lošijoj situaciji pre prošlog kola, kada je upisao tek drugu pobedu na svom terenu, pobedivši u ponedeljak ekipu Holštajna iz Kila. To je druga pobeda tima sa severa zemlje u šest prolećnih kola, što nam govori da ovaj tim igra nešto bolje nego jesenas. Nirnberg je u istom intervalu pobedio tri puta, ali je imao lakše protivnike, jer je Hanover igrao i protiv Hamburgera, Arminije, Kila i Grojtera. Nirnberg je bio samo jednu sezonu u eliti, nespreno su ušli u društvo najboljih, pa im sada predstoji katarza i priprema da u nekoj od narednih sezona ponovo budu konkurentni za plasman u Bundesligu, ali i da se tamo zadrže. U prvom delu sezone Nirnberg je slavio u Hanoveru sa čak 4:0. sada neće biti tako, ekipe su podjednake snage, a nama se čini da bi mogli biti golova na obe strane. Zato i predlažemo igru gol-gol, za koju u kladionici Bet365 dobijate koeficijent 1.72.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 5.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.